Jinak jsem byl nucen dát reklamovat základnu svého joysticku VPC Mongoos T-50. Odešel mi v něm digipot. Tak snad se s nimi pude domluvit, a místo celého joysticku jim snad bude stačit poslat poškozený díl.
Upravil/a AJaromir dne 04-01-2019 14:14
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jo, taky se tomu divím. To je to poslední, co by mě napadlo, že odejde. Když dám googlit označení (5010 G1051), tak mi vyskočí Aliexpress. To se pak asi není čemu divit. Asi bych čekal něco kvalitnějšího, třeba digipot od firmy Honeywell. Už jednou jsem měl problém s potenciometrem v brzdě na gripu. Když jsem si do něj z Farnellu objednal ten samý, tak jsem se nestíhal divit, jaký je mezi nimi viditelný vizuální rozdíl. Jinak jestli se nemýlím, tak jedním ze zaměstnanců Viprilu je Mega_Mozg, který je mimo jiné "vynálezcem" MMjoy2 pro ATmega, protože při kontaktování technické podpory jsem dostal jeho Skype kontakt, kde už jsme vše řešili spolu v reálném čase.
Upravil/a AJaromir dne 04-01-2019 19:53
Vipril bude prodávat vylepšenou verzi svého gripu Mongoos T-50.
Hlavní změna je v pěticestném "kloboučku" pro palec a nově všechny ostatní kloboučky jsou mačkatelné.
"Flip-down" tlačítko bude mít nově digitální výstup i ve zdvižené poloze.
Jelikož tento grip CHCI, tak se rovnou ptám, jeslti má někdo zájem o můj nynější. Jinak grip je kompatibilní se základnou HOTAS Warthog.
Mam od tychto drzaky na stol pre warthoga
Mozem len doporucit. https://www.monst...
pokud jsou kvedly na držácích posunuté mimo desku stolu a používáš klávesnici, musíš se k ní více nahýbat, nebo jsi ji postrčil blíže ke kraji stolu?
máš joy po straně (F-16) nebo uprostřed (klasika mezi nohama)?
pokud někdo kupoval prodlužku kvůli nastavení výšky joye, jak poznal / spočítal jakou si má objednat?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
pokud jsou kvedly na držácích posunuté mimo desku stolu a používáš klávesnici, musíš se k ní více nahýbat, nebo jsi ji postrčil blíže ke kraji stolu?
máš joy po straně (F-16) nebo uprostřed (klasika mezi nohama)?
Klavesnicu som moc neposuval.
Vacsinu mam namapovane na joy a plynovku tak ju velmi nepotrebujem.
Joy mam na strane ala F16
Podobne ako na tejto fotke len s Warthog Joyom a plynovkou.
[img]https://www.monstertech.de/wp-content/uploads/2016/03/monstertech_mounts_ch_throttle_black_mamba.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak jsem si chtěl na VirPilu oobjednat tu plynovku, no a do večera měli vyprodáno :-) další naskladnění 15.3.2019
taky po ní koukám, ale počkej si na verzi dvě, kde třeba budou mít definovanou "forsáž" a "idle" :)
(teda jestli nějaká verze dvě někdy vyjde :)) )
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.