U nás máme vlákno, "zk...ný, zas..ný den" dovolím si založit něco podobného abych měl v práci co číst. A sám se sem hned vyventiluji
Takže:
těším se, celej blbej den až si půjdu večer zalétat, doma smíření, jako bych tam nebyl. Přijdu z práce, pět minut konverzuji a hup do podkroví ke kompu. Nikdo nelítá, je brzo, nevadí alespoň si zařádím. Na AH je pár lidí a La7 3x20 jůůůůů to bude mazec. Nestoupám do 5000, pěkně bokem a letím, a letím, a letím no nic říkám si a jdu níž, a letím a letím a kuk dot, tak kolem 2000, hop na něj, 710 na tacháku, mizí mi v mraku pomalinku stoupám a koukám po něm, vlevo níž mě míjí Kikina, jde nahoru a po zádech za mě. Na to nemá říkám si, musela tím manévrem ztratit spoustu energie a já mám nad 500 km/h BUM BUM šup a mám jí, křídlo fuč mrtvola :yes: Red_Jack
Aha jsem blbej, jsem blbej, jsem blbej, ještě jednou si to zopakuji, hlavně ty kobližáky nepodcenit. Scéna se opakuje. Prohučím mrakama, za mnou kikina, ha ha na mě nemáš, nejsem blbej, potlačím do horizontu a beru kramle k frontě, nastoupám si v klidu, prolétnou kolem mě trasírky, ha snajpruje, vidí že mu zdrhám BUM ohnivá koule :yes:
Red_Jack
Vole něco děláš špatně. Celé si to zopakuji, jsem ještě ví mazanější, opatrný jako sviňa BUM BUM dvakráte od těžkého flaku, do nádrže, do křídla, ale není to tragédie, benál utíká pomalinku, padám na éro, motáme se v mracích, mám pochybnosti ale nejsem odborník na džaponce, nevidím nick jen označení 77_TT, chvilku manévrujem jednu mu dávám
TT napsal : Kane co děláš, střílíš po vlastních!!!!! :bigeek: Blekotám omluvu: jsem si myslel že je to označení TT: čeho bavoráka? Nejraději bych rozmlátil klávesnici :no: , mažu na letiště, dochází mi benál ale jsem doma, vrtule stojí, vytahuju kolečka jsem pár metrů nad dráhou BUM BUM uhýbám, míjí mě ?Red_Jack?, rychle zatahuji, že s tím fláknu na břicho do pole BUM BUM mrtvej. PERVERZUS
Kua, Kua, Kua, opravdu mlátím do klávesnice, mám čas si zakouřít, děkuji Čutorovy za to vnucenou pauzu na uklidněnou.
Letím, nestoupám, začínám manévrový boj s nějakou Kikinou, pěkné to je, točíme se ve vertikálách mám ho furt na očích BUM BUM :uhoh: kua od koho? Skáču. Měl jsem čumět víc kolem sebe, si říkám, a poctivě visím na padáku BUM BUM co je tohle, zrychlení, smrt.
Jdu si dát panáka, pak chvilku létám v Gladiátorovy přes zasněžené kopečky, jen tak. Pak si letím zastřílet a ani mě nepřekvapuje že jsem sestřelen. Vypínám komp, ordinace v růžové zahradě rozhodně nepomáhá. Zapínám komp a až do půlnoci létám poprvé v životě off. kampaň za Poláky.
To byl ale vypečený večer. :sm19:
takovy jsem mel jeden cely tyden a myslel jsem ze to odnistaluju a budu hrat do konce zivota jenom solitaire a tetris. :bigrazz:
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
3IAP_Kane napsal:
...
TT napsal : Kane co děláš, střílíš po vlastních!!!!! :bigeek: Blekotám omluvu: jsem si myslel že je to označení TT: čeho bavoráka? Nejraději bych rozmlátil klávesnici :no: ...
sem to slyšel z druhé strany a prej sis myslel, že to je Audi TT...no hele germán jako germán, třebas v Lavočce :sm6:
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
3IAP_Kane napsal:
...
TT napsal : Kane co děláš, střílíš po vlastních!!!!! :bigeek: Blekotám omluvu: jsem si myslel že je to označení TT: čeho bavoráka? Nejraději bych rozmlátil klávesnici :no: ...
sem to slyšel z druhé strany a prej sis myslel, že to je Audi TT...no hele germán jako germán, třebas v Lavočce :sm6:
máš recht Ucho, jsem si nemohl vzpomenout co to bylo za auťák :lol:
Asi skvrny na slunci....já se včera jednou při startu rozmázl o les, dvakrát mi Hurrik urazil křídlo a jednou mne sestřelili na padáku. a pak jedno PK jako třešnička na dortu...
Do toho se mi vůbec nepřipisovaly sestřely, akorát po jednom letu najednou -300, vůbec netuším za co, v tom letu jsem si ani nevystřelil, kousek od letiště mne pocuchal Hurrik a já se jen otočil a mazal vyměnit éro...:sm19:
Včera večer, letecká školka. Noční navigační závod s bombardováním.
B-25, 12x 100lb. Naroloval jsem na dráhu, ostatní se řadí za mě. Čekám, nudím se, přerovnávám věci na stole a když jsem upravoval polohu joye, ťuk a už se to sypalo.
Letělo se to dvakrát. Dvakrát jsem se odpálil před startem. Al-kaida hadr.
Někdy má člověk chuť vytrhnout ten kabel ze zdi
Tímto se omlouvám pánům Watsonovi, T-Munnynu a Noramovi, kteří zapláli se mnou.
nazdar army :hoper2::hoper::hoper::messik::sm54::tajpan:
tak dneska jsem měl taky super den v špatným slova smyslu. Ale k bitevníkům mne nedostaneš, možná ke stíhacím bombardérům. A terč jsem i jako stíhač :hoper2:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.