je po novém roce a ježíšek byl opět štědrý (až překvapivě). A ještě se mě blíží opravdu významné jubileum a už vím co dostanu. A proto zde chci nabídnout někomu do začátku moje současné letecké periférie. Vše mě běhá pod Windows 10 bez problémů. Nabídka je následující:
CH Products Pro Pedals USB Flight Simulator Pedals (300-111) - plně funknčí bezproblémové - cena 2500,- včetně pošty
PRODÁNO - Ravcore Javelin (ještě v záruce - koupeno 23. 8. 2018) - plně funknčí bezproblémové - cena 1100,- včetně pošty - PRODÁNO
PRODÁNO - TrackIR 5 PRO Bundle (TrackIR 5 + TrackClip PRO) - 4100,- včetně pošty - PRODÁNO
PRODÁNO - Plynová páka Saitek Pro Flight X55 Rhino - plně funknčí bezproblémové - cena 2000,- včetně pošty - PRODÁNO
Je možné kombinovat a potom upřesním cenu s poštou a nebo osobní odběr v Plzni a okolí. Peníze předem na účet, po připsání částky ihned odesílám (ostatní mě zde znají a ví, že je na mě spolehnutí).
A to je vše
Upravil/a Alan Grey dne 28-01-2019 09:00
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.