mam set od Josky: kameru VX-800 a klip. Upgradoval som komp s Win 8.1 na Windows 10. Ked som skusal zapojit kamerku a nastavit opentrack, zistil som, ze obraz v PC ma oneskorenie v snimani az cca do 1s. To znamena, ze ked napr. pohnem hlavou, obraz sa prenesie do PC s oneskorenim.
Sice som v opentracku nastavil sialene hodnoty kriviek, aby som to ako tak upravil, ale lietat sa s tym da dost tazko.
Vypada to na nejaky problem s ovladacmi vo WIN 10, lenze microsoft pre tuto kamerku ziadne zvlastne ovladace neposkytuje.
Preto by ma zaujimalo, ci niekto nepouziva tuto kamerku vo Win10 a ci sa s tymto problemom nestretol.
Mám VX800 vs WIN 10 a bez problémů. Ty jsi upgradoval anebo máš čistou instalaci? Protože upgrade je prasárna která občas právě vytvoří záhadné potíže.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Ahoj, OT je najnovsia verzia, ale problem nie je v OT, ani v krivkach. Problem je uz s obrazom vo Win10, resp v aplikaciach vsetkych vratane OT, napr. v nativnej win10 aplikacii 'Kamera', kedy obraz "meska" za skutocnym pohybom, mojim odhadom az 1 sekundu. Takze vyslovene hladsm niekoho s VX-800 a Win10, ci to niekomu funguje OK.
Mám VX800 vs WIN 10 a bez problémů. Ty jsi upgradoval anebo máš čistou instalaci? Protože upgrade je prasárna která občas právě vytvoří záhadné potíže.
Instalacia bola uplne cista, uplne novy komp, novy win. Googlil som, ale nic co by to vyriesilo. Ale pokial to funguje tebe, tak bude problem niekde v konfiguracii HW/SW u mna...
Super, dakujem, pozriem na to. Nicmenej podarilo sa mi vyrazne obmedzit to oneskorenie obrazu, ze som sa hral s nastaveniami vo win10, dal som ich na default hodnoty a zlepsilo sa to. Takze uz to v OT nejak poladim.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.