Hrabu se krapet v tom A-4E SFM a zdá se že půjde vylepšit, aby to počítalo nosníky, bomby (aktuálně je ignoruje), zpřesnit chování při pádové rychlosti, kritické AOA a vrtáky (tam to je vyšší dívčí)
pls nemáte někdo případně nevíte kde by se dali sehnat detailní performance charts? Ideálně originální od The McDonnell Douglas. Či USN/USMC nebo civilního sektoru.
Sehnal jsem jen od Nasa a ty nejsou moc detailní. Ale možná ještě něco najdu z wind tunelu, archiv maj dostupnej.
Případně kdyby měl někdo tip na editory/ generátory NACA.
Zatím zkouším tento: airfoiltools.com a JavaFoil
Pak bych to poslal A-4 týmu k revizi kdyby to k něčemu vypadalo Upravil/a magot dne 28-11-2018 23:44
Nemam ani tip a ani stranku o A-4E v mem archivu, ale durazne varuji pred vyvozovanim nejakych zaveru kolem padove rychlosti z ofukovani v domacim pocitaci - delta male stihlosti s vyraznou mechanizaci a virovymi generatory se bude chovat uplne jinak, nez 2D kridlo.
Hmm to bude ještě ořech .. Mám k A-4 ještě nějaké materiály ohledně působení sil v řízení v různých situacích.
Ale všeobecně je těch materiálů ke skyhawku kupodivu docela málo. Očekával bych jich více u takhle hodně používaného stroje v mnoha zemích a i v civilním sektoru ..
No ještě zbývá prolézt CIA archiv
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.