Název: GIGABYTE GTX 980 Ti G1 WINDFORCE 3X Gaming 6GB
Info: Grafická karta GV-N98TG1 GAMING-6GD, 6GB GDDR5 (7010MHz), NVIDIA GeForce GTX980 Ti (1152MHz), Boost clock 1241MHz, PCIe x16, SLi, 384bit, 2x DVI, 3x DisplayPort, HDMI
Odkaz: https://www.alza.cz/gigabyte-gtx-980-ti ... 648794.htm
Stav: Plně funkční, původní balení.
Koupeno: 16-08-2015 (Alza)
Záruka do: již mimo záruku
Důvod prodeje: nepotřebná
Cena: 7000
Způsob předání: Osobně nebo poštou
Prodám grafickou kartu Gigabyte G1 980ti. Karta je plně funkční, bez vad a bude v původním balení. Záruka skončila minulý měsíc. V Ústeckém kraji mohu dovézt osobně a nechat vyzkoušet. Cena je včetně případného poštovného.
Ta karta má hrozný provozní vlastnosti (spotřeba, produkce tepla, hluk), ale na druhou stranu pořád perfektní výkon mezi 1070 a 1070Ti.
Za tu cenu je to Ok, ale musí nový vlastník počítat s tím, že to bude topit a bude to dost hlučné...
Teplo ano, v létě to chce mít dobré větrání. S hlukem to je v pohodě, alespoň mě to tak přišlo. Jen jsem si musel nastavit custom fan profil, aby je neustále karta neroztáčela, prostě jsem nastavil jednu úroveň rychlosti mírně nad úroveň automatiky.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.