Hravate to niekto? Skvela hra. Vyborne spravene mapy, excelentne su Hue alebo Hamburger Hill. Na vyber mame Vietkong, Severovietnamsku armadu, US Army, US Marine Corps, Australsku armadu a Armadu Juzneho Vietnamu. Ak by bol zaujem, bolo by fajn s niekym si spolocne zabojovat. Napriklad ako posadka Huey alebo Cobry.
Občas si dáme pár map s Vontem. Já byl po opadnutí prvotního nadšení z nového bojiště trochu rozpačitý, když jsem to srovnal s RO2/RS. Hodně mi tam chybí systém krytí a střílení přes překážky - opravdu "pokrok" nemít možnost střílet např. z okna
Další věc, která mě iritovala, ale která byla nedávno opravena, byla nemožnost nabindovat zvlášť granát a zvlášť smoke. U některých rolí pak nastávaly trapné momenty čištění místností smokem...
Ale jinak jo, s dobrou partou je to zábava
Já byl po opadnutí prvotního nadšení z nového bojiště trochu rozpačitý, když jsem to srovnal s RO2/RS. Hodně mi tam chybí systém krytí a střílení přes překážky - opravdu "pokrok" nemít možnost střílet např. z okna
Přesně proto si raději zahraju klasickou RO2. Bohužel je smutné, že tuto perfektní vychytavku nemame ani v Post Scriptum, nebo Squadu- hrách, které si hrají na realitu, obecně vzato jsem asi přílíš zhýčkaný movement systemem z Army 3
Nevyjádřil jsem se přesně, myslel jsem střílet z okna na nepřátele Ne vážně, zpoza některých to už nevychází z pokleku - člověk pak trefuje leda parapet, ani ze stoje - zavazí pro změnu rám okna. Následuje série pokusů dostat se do použitelné pozice, krok sun krok a pak plesk...
Žít se s tím dát, ale otravuje to. Zvlášť když to předchůdce měl vychytané.
V Armě 3 je to vyřešeno hodně dobře, z lehu do stoje tuším v pěti úrovních?
Vrtulníky jsem víceméně úplně vypustil co by smysluplné hraní. Ovládání je více než arkádové a obecně platí, čím více vrtulníků, tím víc multikillů pro VC. Snad jen na mapě Resort cosi..... mají smysl. Je to vždy o skilu a také o tom, jak který team komunikuje a jak dokáže kooperovat. Jinak s partou borců na TS si to člověk užije, pokud od toho příliš mnoho nečeká....
ps: klidně si někdy můžeme zahrát
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Nevím jesti znáte, kdysi jsem hrával EOD1 to byl nejlépe zpracovaný vietnam online ever.
Toto je EOD2, to už jsem netestoval. Nicméně je tam obrovská variablitia a množství jednotek a map, od pastí na "medvědy" po SR-71.
Oproti EOD1je to placené, dělá to už jiný team a není to úplně ono .. YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.