Ahoj pánové,nechtěl by se někdo zbavit kratšího (7-10cm) nástavce na warthoga za rozumnou cenu? Chtěl bych to zkusit na lítání mixérů(sice je to rukama a moc mi to nepomůže) jestli se zlepší citlivost. Trochu se s tím peru.
Díky.
Tady nějaký Sahaj (žije v Polsku/ Německu) má za prodložení na hoga za 55 éček 7,5cm + poštovný v černé a nerez verzi. Ten kablik vypadá dobře vyřešenej. Je to ale sakra drahé .. https://warthog-e...l_switcher
Ahoj. Omlouvám se, že zneužívám tento inzerát, ale je to tak trochu k tématu. Jaká je bezpečná délka prodloužení? Dříve se uvádělo, že při velké délce a větším namáhání může v páce něco prasknout. Stalo se to už někomu? Díky.
Díky všem za rady a odkazy.Nakonec jsem se rozhodl jít cestou vlastní výroby.
Než ale začnu utrácet za materiál a soustružníka,povedlo se mi poskládat zkušební cca 10 cm dlouhý nástavec z novoduru a šroubení vodních rozvodů z Hornbachu. No a zjistil jsem několik věcí:
1, Funguje to(materiál není ideální,ale dalo by se)
2, Zjistil jsem,že to asi není pro mě,přišlo mi to horší než bez toho.
3,A taky jsem zjistil, že můj joy by to 100% nepřežil. Už takhle nemá střeva v
nejlepší kondici a zvýšení sil by ho fakt rozlouplo.
Takže se zas uklidním a přiznám si ,že je to jenom rukama a na to žádný vehement nepomůže.
Pro mne osobně je optimální délka 7,5 cm. Těch 10 cm už je moc.
S nástavcem je to jistě náchylnější k větší páce a vylomení ale pokud lítáš s citem tak se není čeho bát
Na ty druhoválečný stroje, UH-1 a tankování s A-10C a hornetem je to lepší s nástavcem.
Naopak Mirage nebo Viggen se mě lítá lépe bez.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.