S nákupem Nvidia GTX 1070 jsem řešil problém že část her se starším DX už nefungovala. U GTX 970 převážně všechno šlapalo.
Tenhle problém jsem nakonec vyřešil těmito API zde: http://dege.freew...odoo2.html
Kompatibilita je pro DX9 a nižší verze a je plně funkční ... něco co widle nedokázali.
Upravil/a magot dne 26-05-2018 21:35
Magote a jaké hry Ti konkrétně s GTX 1070 nefungovaly. Já mám GTX 1060 a jede mi vše co hraji a to mám tedy dost široké portfolio, jak do šířky tak do stáří ale máš pravdu např. pro emulaci 3Dfx Glide používám více méně to cos postoval pokud chci např. hrát staré dobré Need Force Speed III/IV nebo Janes Longbow 2 + Janes F-15.
Takže Hind s 3Dfx akcelerací? I když u DI Hinda je vlastně úplně jedno, ať s 3Dfx nebo bez vypadá skoro stejně, na rozdíl od DID EF-2000 kde verze bez a s 3Dfx to je dost velký rozdíl. Už jsem myslel, že jsem tady sám kdo létá staré pecky.
nejde tak ani o akceleraci ale jde o to že ty stávající ovladače na GTX 1070 a vejš to prostě nepodporují, čili to ani nespustíš
Já lítám až po 8bit simy, např. F-111 (fighter bomber) and C64
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.