November 22 2024 15:33:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Blokování portů
Fil
Nazdar všichni,
mám problém s blokovanými porty. Samozřejmě když vytvořím server ILa u sebe, nikdo se nemůže připojit. Pátral jsem, použil jsem program Port Detective, vypnul jsem firewall (ten ve windows je rovněž vypnutý) a výsledky mě utvrzují v tom, že porty 21000 a 21150 jsou blokovány. Vyměnil jsem si několik mailů se svým poskytovatelem, který dokola opakuje, že ŽÁDNÉ porty neblokuje. Může mi někdo poradit?:sm19:

rOckie
máš veřejnou IP? např. u Karnevalu jsem si to musel zaplatit. U UPC tušim taky když jsem ho měl.

falkon
A nie si skryty za nejakym NATom ??
Resp. mas verejne pristupnu IP adresu?

falkon
Rook: Nepredbiehaj sa !! Šklebící se

Fil
Aha, tak to bude asi ono. Veřejnou adresu nemám zatím placenou. Bez ní tedy nemůžu v multiplayeru hostovat Šturma, teda můžu, ale nikdo se nepřipojí?

Patrikhuhu
Fil napsal:
Aha, tak to bude asi ono. Veřejnou adresu nemám zatím placenou. Bez ní tedy nemůžu v multiplayeru hostovat Šturma, teda můžu, ale nikdo se nepřipojí?

Já ji taky nemám placenou a vesele hostuji (kabelovka UPC).

312_HeRa
UPC ma verejne adresy. Neplest se statickou. Ta je k priplaceni u UPC U Karnevalu je mam pocit placena i verejna.

312raf.com
Patrikhuhu
LEGRA_HeRa napsal:
UPC ma verejne adresy. Neplest se statickou. Ta je k priplaceni u UPC U Karnevalu je mam pocit placena i verejna.

Joj, pardon za trapnou dezinformaci... :sm19:

Fil
Tak v tom případě asi záleží na poskytovateli, no nevim, že bych si to u nich speciálně vyžádal?

Fil
Sorry, určitě vyžádám, bez veřejné ip se asi neobejdu. Díky za rady.

312_Karl
mam naprosto stejny problem. Zaplatil jsem si verejnou IPku, Provider (www.sten.cz) tvrdi, ze zadne porty neblokuje (21000UDP) a Sturma hostovat nemuzu.

Co s tim pls? (UPC ani dalsi kabelovka v HK net nenabizi a poskytovatele zatim menit nechci (jina wifi nebo ADSL))

www.312raf.com
rOckie
312_Karl napsal:
mam naprosto stejny problem. Zaplatil jsem si verejnou IPku, Provider (www.sten.cz) tvrdi, ze zadne porty neblokuje (21000UDP) a Sturma hostovat nemuzu.

Co s tim pls? (UPC ani dalsi kabelovka v HK net nenabizi a poskytovatele zatim menit nechci (jina wifi nebo ADSL))

zkus sem napsat aktuální adresu, kterou ti vyplivnou wokna, třeba ti tu někdo řekne, zda skutečně máš nahozenou veřejnou IP.

p.s. taková blbá otázka, máš povolenýho šturma ve firewallu?
Upravil/a rOckie dne 15-02-2006 16:47

Mikkey
CSL_Rook napsal:
312_Karl napsal:

zkus sem napsat aktuální adresu, kterou ti vyplivnou wokna, třeba ti tu někdo řekne, zda skutečně máš nahozenou veřejnou IP.

p.s. taková blbá otázka, máš povolenýho šturma ve firewallu?

Test verejnej ip mozes vyskusat aj na tejto stranke http://www.whatis.... Porovnaj si ju s ip adresou z win a hned vies ako si na tom:sm8:.

rudidlo
Fil napsal:
Můžeš, ale pouze v rámci té sítě providera.

http://silicon-remarks.blogspot.com
312_HeRa
Patrikhuhu napsal:
LEGRA_HeRa napsal:

Joj, pardon za trapnou dezinformaci... :sm19:

Ne...za nic se neomlouvej...to bylo jen pro upresneni a ne reakce na tvuj prispevek.
BTW:UPC RULEEEZZZZZ :sm50:

312raf.com
312_Karl
Your IP Is 85.132.169.20 (to sedi)
Rook: Sturma mam firewallem samozrejme povolenej.

v nastaveni pripojeni ve WIN mam IP: 172.16.23.51

nejak to aliasujou nebo jak mi to vysvetloval.. tohle uz je pro me trosku spanelska ves Smutný

za kazdou radu kde by mohl byt zakopany pes budu vdecny.

www.312raf.com
GC3_Messik
zkus nainstalit tohle http://www.stahuj...webserver/

je to nejprimitivnější web server, instalací apache tě nebudu zatěžovat, tohle jen spustíš a nastavíš složku se kterou bude pracovat.
Poté tam nakopíruj pár souborů, jakékoli. A až to budeš mít puštěný vyzkoušej zda se ti někdo na té tvojí ip adrese na ten web server připojí a bude moct něco sosnout z toho adresáře. Pokud ne tak nemáš veřejnou ip ...

Dotyčný se připojí tak, že zadá tvojí ip do prohlížeče...
Jo povol to v fiorewallu.. jinak to nepojedeMrknutí
Upravil/a GC3_Messik dne 15-02-2006 23:22
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
313_OTU_oblak
eee...kde najdu svou IP adresu ve widlích???mám XP

rudidlo
OTU_oblak napsal:
eee...kde najdu svou IP adresu ve widlích???mám XP

Start...Spustit
cmd:tajpan:
ipconfig:tajpan:
Upravil/a rudidlo dne 16-02-2006 00:18

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_OTU_oblak
děkujiiiiÚsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,792 návštěv