Máš to moc hezké, Tapi. Ty fotografie jsou všechny tvoje? A modely?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To Cibule: vím kam míříš, fotky u článků samozřejmě nejsou mé. V některých případech mám sice svolení autorů, ale většinou používám velmi profláknuté dobové čb fotky, které se na netu používají na mnoha stránkách (zejména na wiki), dále nákresy z původních manuálů, screenshoty ze simů a odkazy na YouTube. A doufám, že konflikt s vlastnickými právy tedy nevznikne...
EDIT: modely samozřejmě moje jsou a fotky v galerii z muzeí Duxford a IWM také
Nešlo mi o autorská práva, ani mne to nenapadlo. Ptal jsem se na ty aktuální fotky, zajímalo mne, jestli jsi toto všechno viděl na vlastní oči.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Aha, no viděl, nicméně v Anglii jsem byl jen jednou - před lety (a samozřejmě jsem tehdy manželku tahal hlavně po takových místech jako Duxford apod. a fotil )
Jinak díky všem za pozitivní reakce... jsem rád, že se Blog líbí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.