Nechápu Pe-2!!!
|
torr |
Přidané 14-02-2006 18:36
|

Uživatel

Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
ted jsem byl na nějakým zahr.serveru a tam je lítatelný Pe-2!!! a který mě sestřelil,no blbě jsem za ním parkoval protože jsem nevěřil svým očím.Takže v jakým patchi je Pe-2?.Když jsem si ho v menu navolil a dal fly tak jsem se narodil na trávníku bez letadla,což je logické nicméně jsem by zvědav co se stane. |
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 14-02-2006 18:39
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
Na serveru s externími pohledy lze ovládat AI letadla. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 14-02-2006 19:18
|

Uživatel

Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
torr napsal:
ted jsem byl na nějakým zahr.serveru a tam je lítatelný Pe-2!!! a který mě sestřelil,no blbě jsem za ním parkoval protože jsem nevěřil svým očím.Takže v jakým patchi je Pe-2?.Když jsem si ho v menu navolil a dal fly tak jsem se narodil na trávníku bez letadla,což je logické nicméně jsem by zvědav co se stane.
Navol si ho , dej fly a pak zkus F2, před tím je třeba navolit kdekoli flyable éro a nahodit mu aspoň motor. |
|
|
|
torr |
Přidané 14-02-2006 20:05
|

Uživatel

Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
paja_cz napsal:
torr napsal:
ted jsem byl na nějakým zahr.serveru a tam je lítatelný Pe-2!!! a který mě sestřelil,no blbě jsem za ním parkoval protože jsem nevěřil svým očím.Takže v jakým patchi je Pe-2?.Když jsem si ho v menu navolil a dal fly tak jsem se narodil na trávníku bez letadla,což je logické nicméně jsem by zvědav co se stane.
Navol si ho , dej fly a pak zkus F2, před tím je třeba navolit kdekoli flyable éro a nahodit mu aspoň motor.
tak tomu nerozumim.jsem na letisti,vyberu treba bf-109 dám fly a jsem na dráze,jak potom můžu navolit PE-2?A vůbec jak je to se střelci dají se taky ovládat? |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-02-2006 20:18
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Narodíš se na letišti, kde je ta peška, ale v jiném letadle nahodíš motor zmáčkneš F2 dáš refly a vybereš pešku a letíš jako by jsi jí pilotoval zezadu. Nic moc. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 14-02-2006 21:25
|

Uživatel

Příspěvek: 941
|
torr napsal:
paja_cz napsal:
torr napsal:
Navol si ho , dej fly a pak zkus F2, před tím je třeba navolit kdekoli flyable éro a nahodit mu aspoň motor.
tak tomu nerozumim.jsem na letisti,vyberu treba bf-109 dám fly a jsem na dráze,jak potom můžu navolit PE-2?A vůbec jak je to se střelci dají se taky ovládat?
Zkusím to jednoduše. Prostě na tom serveru musíš aspoň jednou vlézt do normální mašiny a nahodit motor, je jedno jaké. Potom dáš refly a můžeš zvolit něco non-flyable, podle místní nabídky. Samozřejmě nezapomeň po narození aktivovat externí pohled. Střelci v bombru jsou (logicky) pouze AI.
PS: Obvykle na těchto serverech bývá v briefigu návod "jak na to" |
|
|
|
haluz paja |
Přidané 14-02-2006 23:13
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 155
Založený: 15.10.05
|
Jestli to nebyl nakej ruskej servr. Sem nekde cet,ze maj litatelny Pe-2
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 14-02-2006 23:27
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
|
haluz paja napsal:
Nemlž. |
|
|
|
Mikkey |
Přidané 15-02-2006 08:15
|

Nováček

Příspěvek: 84
Založený: 01.10.05
|
haluz paja napsal:
Vzhladom na konflikt verzii neverim, ze by sa dalo na server s Pe-2prihlasit s verziou 4.03m. |
|
|
|
Indy |
Přidané 15-02-2006 08:49
|

Nováček

Příspěvek: 88
Založený: 21.10.05
|
paja_cz napsal:...Zkusím to jednoduše. Prostě na tom serveru musíš aspoň jednou vlézt do normální mašiny a nahodit motor, je jedno jaké. Potom dáš refly a můžeš zvolit něco non-flyable, podle místní nabídky. Samozřejmě nezapomeň po narození aktivovat externí pohled. Střelci v bombru jsou (logicky) pouze AI...
Presne tak. Kedysi davno (este v starom Ilovi) sme takto online "lietali" vsetko mozne: kukuruznika, Fw 189, Tu-2 ... niekedy celkom zaujimave. Taka arkadova zabava na odreagovanie.
Letka_13/Indy
|
|
|