Tož jsem se rozhodl, že se dám do dlouhodobého projektu. (Páčto se znám a vím, že to půjde pomalu.)
Jediná reference, kterou mám je následující foto:
[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/308422819912482818/381873981164093440/2696.png[/img] is not a valid Image.
Fotka je ze města, kousek od mýho bydliště, tak jsem si řekl, proč ne. Alespoň něco zajímavýho.
Jedná se o ranou verzi IS-2, podle blatníků, také nazývaná IS-122 (IS se 122mm kanónem). Podle Dčka v kosočtverci by to mohl být 78ý gardový těžký tankový batalion, ale tím si nejsem jistý.
Zatím jen tak pomalu vůbec sháním nějaký to info o tom, jak by ten tank měl vůbec vypadat, z hlediska značení. Vypadá to, že před tou 18 na straně věže by mohla být nakreslená hvězda, ale je to rozmazaný, takže je prd vidět.
Ta tvoje 18 i 19 dole jsou ze stejné jednotky, emblém je znak gardových jednotek. Sověti rudou hvězdu na tanky za II.Sv.v. nemalovali, to dělali číňani a japonské námořnictvo.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.