Sice uz ziadny nevlastnim ale zaujimalo by ma co s nim mas v plane. Vyzeraju sice pekne a dali sa zujimavo programovat ale boli dost nekvalitne. Za rok som znicil 2 intenzivnym hranim Wing Commandera 3.
Vlastne potrebuji jen cast od kloubu vys. Dostal jsem se do stavu, kdy jsem akceptoval, ze pokud chci joystick, co bude fungovat podle mych predstav, musim si ho postavit sam. Takze G940 pujde pri nejblizsi prilezitosti pryc, novou mechaniku a senzory si udelam ale potrebuju z neceho vykutit grip. Brousit ho z balsy se mi nechce, deset litru za skutecny nedam, x tisic za horni cast od VKB nebo podobnych uz vubec ne a nechat si ho 3D vytisknout nejde, protoze to nikdo jeste nenakreslil.
To je dobry, Clone, nech si ho, nerad bych te pripravil o dobreho pritele.
myslíš že je tak náročné to vymodelovat v maxu, konvertovat do použitelného formátu a vytisknout?
Případně možná to bude jako 3d model někde ke stáhnutí ten stik F-15/ F-18 ..
Uvažoval jsem o koupi stavebnice tiskárny od Průši, ale zatím jsem se k tomu nedostal ..
magot napsal:myslíš že je tak náročné to vymodelovat v maxu, konvertovat do použitelného formátu a vytisknout?
Ano, myslim, ze je, protoze bych musel sehnat max nebo neco podobneho, naucit se s tim, zjistit specifika, co umi tiskarna (podpory, tolerance, pevnosti, co se zkrouti apod) a zajistit neco, podle ceho to vymodelovat(!). Za ty dva prototypy, protoze napoprve to nevyjde, pak dam vic nez za postovne a vypalne za joy z US, nepocitaje padesat hodin prace, behani a reseni okolo.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.