Novotňas:
Měl by být tak nějak "perspektivně funkční". Nejsem sběratel - chci lítat. Ale máš pravdu... např. plynovka může být zcela klidně ulomená, neboť ji vůbec nepoužívám.
Máš nějakej takovej?
No mám původní sérii se žlutou diodou. Je používaný, ale celkově funkční. Nikdy nic neměněno či opraveno, vím to přesně bo jsem první majitel.
Ohledně ulomené plynovky, ta je naopak nejméně používanou osou. Používal jsem většinu času druhou z X52.
Můžu hodit foto. Třeba ho i prodám.
Zdravim, nechcem zakladat novu temu ale nema niekto este na predaj tento joystik ? bohuzial moj je po smrti a dako nechcem prechadzat na inu znacku, dakujem za kazde info
vyzera ze umrela elektrika na motory, ale zatial si ho chcem nechat preto zhanam dalsi
Zkus vyměnit přívodní kabel za nový , myslím USB . Nebo jsem řešil problém když jsem koupil novou základní desku, tak mě joy vypínal FF při přechodu ze simulátoru na plochu, nakonec pomohl jen "Hab"(USB2.0) ,ale bez externího napájení. U desky bylo jedno kam jsem joy strčil USB 2.0, USB 3 i v biosu jsem zkoušel měnit nastavení a nakonec až vložení do cesty USB "Hab" pomohl a joystik jede jako nový :-)
[img]http://www.imgup.cz/images/2015/08/30/FCU.png[/img] is not a valid Image.
aj to som skusal, dokonca som kupil aj hubko na 2.0 usb a nic... takze stale zhanam, ak by sa niekto chcel vzdat tejto raritky.. na ebayi sice idu po 30 dolarov ale zvycajne doprava je okolo 60 dolarov a to sa mi uz zda moc :/
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.