December 04 2024 09:39:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - editace misí DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Nastavení flaků od Gryzlova
rudidlo
Hledání na fóru funguje nějak pofiderně, chtěl bych vás poprosit, jestli byste mě nemohli nasměrovat na Gryzlovův seznam s flaky a nastavením jejich dostřelu. Díky.

EDIT: Už jsem jej našel. Gryzlove, naťuknul jsem Paula Lowengrina na implementaci tebou vypočítaných hodnot do vygenerovaných misí. Souhlasil by jsi?
Upravil/a rudidlo dne 12-02-2006 21:38

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_Gryzlov
No nevím co na to přesně napsat ... trošku si mi tím vyrazil dech Úsměv

Implementaci se vyloženě nebráním, ale ...

... tu tabulku jsem dělal podle subjektivních dojmů a výpočtů. Není tedy úplně dokonalá a chtělo by si to s ní ještě trošku pohrát a možná i něco málo ověřit, třeba u vojáků nebo z dobových dokumentů.

Pokud Tvůj návrh projde a byla by případně přijatá, byl bych rád, kdybych měl ještě možnost jí trošku poupravit, protože nejsou v pořádku zejména více hlavňové PL prostředky, protože se řídí podle dostřelu jednohlavňové zbraně (německé čtyřče na podvozku PzKpfw. IV) apod. Rád bych stanovil nějaké lepší kritérium pro určení účinného dostřelu.

Jinak nemám námitek Úsměv
Upravil/a 313_Gryzlov dne 13-02-2006 08:40

rudidlo
Sqělé. Zbytek přes ICQ.

Jirka
Já bych s tím byl velmi opatrný, protože je to sice velmi přesné nastavení, nicméně se tím zcela vyřazuje psychologický efekt palby, kdy PVO sice střílí i když má malou šanci zasáhnout. Dále jsem během používání zaznamenal i stížnosti, že není možné se orientovat podle vzdálené střelby. PVO střílí skutečně jen pokud je objekt v méně než zadané vzdálenosti, což znamená , že ke střelbě častokrát ani nedojde.
Mě osobně se tahle možnost velice líbí, ale chtělo by to na ní možná ještě zapracovat a v každém případě, do DCG přidat možnost ji vypnout.

P.S. Je problém s loděma co mají kombinované PVO. Nelze to nastavit odděleně.
Upravil/a Jirka dne 13-02-2006 09:05

rudidlo
Pokud vím, tak dle Gryzlovových údajů se omezuje pouze light flak. Nejsem až tak dobrý znalec historie, ale pochybuji, že se střílelo z lehkých flaků na letouny ve 3 km.

Už v současné verzi DCG lze nastavit ROF zvlášť pro vedoucí loď konvoje a zvlášť pro ostatní. Holt budeme muset nastavit nějaké hodnoty, které budou výsledkem kompromisu.

Jirka
A víš, na jaké vzdálenosti to střílí teď ?

P.S. Není pravda, že se jedná jen o light flak. Je tam nastavení pro všechno. Prostuduj si to pořádně. Úsměv
Upravil/a Jirka dne 13-02-2006 09:16

rudidlo
Jirka EAF310 napsal:
A víš, na jaké vzdálenosti to střílí teď ?
jo. včera mi v generované misi ustřelil lehký flak křídlo ve 3000m.

rudidlo
Jirka EAF310 napsal:
P.S. Není pravda, že se jedná jen o light flak. Je tam nastavení pro všechno. Prostuduj si to pořádně. Úsměv

U větších ráří (např. 88) je N/A
Bral jsem tabulku při pravděpodobnosti zásahu 50%

Jirka
No a proč ne ?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

36,063,587 návštěv