Ahojte, prosím o radu:
Zvuky v HSFX 7.0.3 mi při hraní online téměř zmizí, když zapnu teamspeak.
Zvuky hry při pohledu dopředu téměř neslyším, jen takové slabé praskání. Když se podívám pomocí myši do strany, zvuky slyším jen na krátkou chvíli a trhavě - přerušovaně.
Komunikaci na TS slyším a hráči na kanálu mě slyší normálně.
Abych zase slyšel zvuky, musím vypnout teamspeak i hru a hru znovu spustit.
Stalo se mi to při poletu na AoE / AoP. Ale při speckách na serveru Orlů vše v pořádku.
Na online chodím přes hyperlobby. V JSGME mám aktivovaný history mod + low effects. Windows 7 64-bit. Teamspeak aktualizovaný na současnou nejnovější verzi.
Prosím, poraďte, párkrát jsem letěl jako neslyšící a není to příjemné. Děkuji!
Upravil/a batoh dne 20-03-2017 00:16
Teamspeak umí regulovat hlasitost, když někdo vysílá. Zkus to vypnout, i když nepředpokládám, že to pomůže. To by se zvuk musel rozbít i ve všech hrách a ne jen s hsfx.
Formulace
při online hraní ... když zapnu TS
není asi přesná. TS asi už zaplý máš, ne? Zpraví se to když nikdo nevysílá?
Zkus spouštět TS "jako správce", mě to pomáhá u některých programů.
Ve widlích, třeba na ploše, pravým myšidlem a ve "vlastnostech", na kartě "kompatibilita" si to zkus nastavit.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Pánové, děkuji za rady. Zvuky v HSFX online mi opět jdou, ačkoliv nemohu tvrdit, že jsem odhalil příčinu.
Ale možná je tu tato souvislost:
Antivir Avast má herní režim, v seznamu tohoto režimu jsem objevil položku HSFX.
Buď ji tam přidal automaticky Avast po spuštění hry, nebo já dříve.
Položku jsem z Avastu vymazal a zakázal jsem mu automatickou detekci spuštěných her.
Zvuky v multiplayeru HSFX pak se současně puštěným teamspeakem bez problémů fungovaly.
Ale nerad bych to zakřikl.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.