pri nastaveni "perfect" vo "video options/land details" je voda cierna.ked ju nastavim o stupen nizsie tak sa napravi a je sice ok ale hnusnejsia.ani rozne nastavenia v il2setup nefunguju.
ja mam gk ati 290,drivery nove,dal som il2 do zoznamu hier,,myslim ze tam niekde to treba nastavit (aspon si myslim)
v hre to neni,skusal som na druhom pc kde je ina gk tam vodicka ide na perfect.ked tu hru na ktorej slape voda na perfect zkopirujum z tohto pc, prenesiem na "postihnuty pc" tak nejde,je cierna.nejake riesenicko?dakujem chalani
ani veci z http://www.sas194... som dal hladat "landscape detail perfect water is black" nefunguju,jednoducho su to kekeciny := )
Upravil/a Letka 13 Papa dne 11-02-2017 10:36
Toto byla chyba právě některých ati karet. Pokud si vzpomínám bylo lze (ve většině případů) možno vyřešit stažením souboru atioglxx.dll a vkopírováním do hlavního adresáře šturmu.
idem skusit
modder z sas BravoFxTrt odporuca "14.12 are great drivers"
no uz taham,tie nove su odinstalnute,cakam na 14.12,taham,uvidime
Upravil/a Letka 13 Papa dne 11-02-2017 11:38
stiahnute,nove odinstalnute zo starych 14.12 nainstalnvane len drivery+control center a fakt kujwa
mali pravdu "perfect" voda ide ziadna cierna voda.
problem VYRIESENY
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.