May 06 2024 11:04:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 2
Paulus, LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Hot_Dog
A Bodenplatte mapu jim dělala Ugra? To víš, nebo si myslíš? Nikde sem tuhle informaci nezaznamenal... Vysvětlovalo by to, proč je tak hnu...divná.

Jinak to že je ta mapa nevhodná pro kanál 1940 je naprosto OK. Stejně bysme na to neměli pořádnej planeset...
 
Tapi
Ugra určitě dělala Aras mapu https://forum.il2...ent-713978
BoBP mapa nevím jistě (myslel jsem že ano, ale nedohledal jsem to nikde jako ofiko prohlášení).
Jen tady, ale to není na 100%: https://forum.il2...ent-864357
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...
 
Aces_Wild
Odpověď najdete na https://ugra-media.ru/. Úsměv
 
Aces_Wild
Jason odpovídá na dotaz v jakém pořadí vyjdou letadla do BoN s tím, že pořadí se pravděpodobně změní.

Q. Jason what order will the planes for BON be released?

A. This is the proposed order in the schedule, but I warn you that it will likely change, some may finish early and some may take longer then planned. Also, dates will shift so I'm not going to assign any dates to them. They will be released as soon as they are ready.

Yak-9/ 9T
P-47D-22
Hurricane Mk. IIb/c/d
C-47 (AI)
Fw-190 A-6
Spitfire Mk. XIV
Typhoon Mk.Ib
P-51B/C
Bf-190 G-6 (Late)
Ju-88 C-6a
B-26 (AI)
Mosquito FB Mk.VI
Me-410
Ar-234
V-1

Zdroj
 
magot
Já budu lítat s V1. Za mapu.
 
310_cibule


Tak to by se mohli rovnou dohodnout s Ministerstvem vzdělávání a vědy a vrazit tu Moskvu do BoM. Ale něco mi říká, že to asi nepůjde. Škoda.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
magot
Ten engine na to nemá.
 
Alan Grey
Jason odpovídá na dotaz pokračování Flying Circus:

No decision has been made yet. Infer from that what you will, but I cannot get into confidential info, my bosses would get quite angry. My desire is to always make more products, I create products, that's what I do. Any new products have to make business sense for not only us, but our partners who share in the work. The concept of FC1 presented an opportunity to take a larger than usual gamble and do an experiment. As we know in Las Vegas, once you lose, gambling again may quickly become throwing good money after bad, not a wise move. Same in business. Asking the community to re-invest in a technically improved WWI sim, but with lesser installed content while our earlier title ROF is still a fun, good-looking sim may have been too much to ask for. But this was the only way to try and make a new WWI anything, going back to work on ROF is simply not an option for the team. It's kind of in the hands of the community at this point. I can add some more non-Career SP content (which I have stated already) and adjust the price when I can, but the question becomes how bad does the community want an FC2 to happen? The only way that it will get a green-light is if FC1 proved there was an appetite for more WWI. And even if we say yes we want it, does our partner want to do it? Do I have the resources to make what the community says they want after FC1? So there are many moving parts to this.

To be honest, I'm a little disappointed with the critiques about FC1's content, because there are infinite SP and MP possibilities with the ME, PWCG and Vander's new EMG. Lots of fun to be had regardless of what we put into it. Many say PWCG is better than our Career so I felt it would be less of an issue it apparently is. But everyone is entitled to buy or not buy. I'm just explaining my side of the story. As I said many times, this was my only option to do anything WWI related any time soon, so I went for it and thought a lot of flyers who owned ROF or owned IL-2 would be interested. No matter what happens, I don't regret it, FC turned out very nice and it's fun to fly. Everyone worked hard on FC1, so I hope I can move forward with another one. Time will tell. Please don't ask me when. It could be next week or next year, I really don't know right now.

That's all I can say on the matter at the moment and probably more than I should.

Jason

 
http://www.alan-grey-page.cz/
Tapi


Ale koukám, že Aras mapu tam zatím zmíněnou nemají a tu dělali určitě...
Takže IMHO je pořád možné, že dělali i BoBP.
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...
 
magot
Tak to lagnutí při načítání velkého města zůstalo, 2x-3x to lehce cukne při načtení Kolína. V 2K i 4K to je stejné.
 
Mira
Jo , zustalo, ale proti tomu co jsem měl např. na Combat Boxu, kde už na letišti jsem měl cukaturu, že nemělo ani cenu startovat a to bez ohledu na počet lidí na serveru, je to hodně velký rozdíl.
 
Art
Tak to je škoda, že se FC nedaří Smutný doufal jsem, že uvidím další zajímavější letadla hlavně ty německá se vzduchem chlazeným motorem Úsměv
EDIT: Aha on se na steamu FC prodává jako DLC kde potřebujete BoS si dělají prd**l? Se nedivím, že se to moc neprodává .. omg, zase nějaký nenažranec a ještě za takovou pálku .. Jasone ty kluku
Upravil/a Art dne 24-01-2020 13:02
 
Alan Grey
forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2020_01/_01.jpg.004270e082db5e7880bc7850acaa5f89.jpg

Developer Diary
https://forum.il2...ent-885487

+ dalších 11 screenshotů jednoho stroje z různých úhlů Úsměv
Upravil/a Alan Grey dne 24-01-2020 12:49
 
http://www.alan-grey-page.cz/
Hot_Dog
No vida, 5 různých letadel za $14.99 v předprodeji, a pak že je to drahýŠklebící seVyděšený
 
ringlett
Hot_Dog napsal:

No vida, 5 různých letadel za $14.99 v předprodeji, a pak že je to drahýŠklebící seVyděšený


No estli bude možné u IId opancéřovat chladič, tak šest, páčto IIe neboli Mk.IV (ale ta uměla i rakety)
Nelétám, občas se plazím ...
 
ZVP Zdenek
Tak jsem se proletěl po posledním downgradu...že to nebude kdovíco jsem tušil už podle videí youtuberů....ale tohle..... rozmazaný zamlžený hnus, stutter horší než dřív Smutný Nechutný "zážitek".... Svět z 13kft vypadá jako z 30k...letadla s pozičkama září jak mlhovky v nočním mrholení (ale za jasného slunečného letního dne). propad fps o 20 - 40 procent...snad tu hru za pár let dají dokupy moddeři.....

edit: po obnově startup cfg se to vzpamatovalo, sorry za OT... planý poplach
Upravil/a ZVP Zdenek dne 26-01-2020 12:17
Die Tschechen sind die lachende Bestien
 
magot
Hot_Dog napsal:

No vida, 5 různých letadel za $14.99 v předprodeji, a pak že je to drahýŠklebící seVyděšený


to jo, specielně yak-9 za 15 a další yak-9T za dalších 15 vočí, to je "produkťácký" majstrštyk Šklebící se
 
Alan Grey
Jason k Pacifiku:

When I took over development of Sturmovik I was convinced we could make a Pacific themed product without too much difficulty and shared that confidence with you. After getting neck deep in our development cycle for Kuban I realized the data and references I had where inadequate and my earlier confidence was a mistake. However, no matter how resourceful I am or how much I believe in the power of a strong will, I have yet to find a viable path to make this product to the standards you expect and within a time frame that pleases my business partners. This is why I have delayed any attempt to make a Pacific themed product to this point.

Since I last spoke about this issue, I have had three different Japanese speaking people do research for me in Japan to help me find needed and known references that will help the team build some Japanese planes to our usual standards and no one came back with anything super useful. I have personally spent quite a bit of my own money and amassed quite a large library of books on Japanese planes and they come close to what we need, but not quite enough. We also face the challenge of building the carriers and support ships of the USN and IJN. Not so easy and an expensive part of the development. Plus, some serious and costly translations are needed to learn about every system and procedure of these planes like we do with our current aircraft.

Building a A6M “Zeke” is not really the issue, there are enough references to build one for Sturmovik, but some of the other main-line but less-famous Japanese planes are more difficult. Committing my team to a product that only has a flyable Zero and a host of flyable American planes is not really a marketable option for our business model. We prefer to continue to build a full plane-set for each of our products. That’s what sells best for us.

I will continue to search any resource I find including government sources for actionable and useful info on Japanese aircraft, especially their cockpits in my spare time. And thanks to those who have sent me info through our forum or email over the past two years. I appreciate it greatly. I still hold out hope that we can sail the Pacific at some point in the future.


Rozumné vyjádření... no a Pacifik udělá do cca. 10-20 let DCS ne? Šklebící se
Ať se.e na Pacifik... Murmansk, Kurland, Finsko, Atlantik, Sicílie, Itálie, Maďarsko... má z čeho vybírat
 
http://www.alan-grey-page.cz/
Kukuloo
No ono v sirsom slovazmysle ide aj o carrier operations, nie len o Pacific. Vzdy vsak bolo malo skalnych fans palubnych operacii v porovnani so suchozemcami. Toho sa asi moc nepreda, no.
Letka_13/Kukulo
 
1stCL_Fucida
Tak on Pacifik nebyl jen o letadlovkách, ostatně třeba námořní letec Saburo Sakai z letadlovky nepodnikl snad jediný operační let, ale snad si Jason hlavně uvědomil to, že ten trh je malý i pro velké evropské bojiště, natož pak pro Pacifik - který už ve starém Šturmovi stál (v porovnání se západní a východní frontou) zcela na okraji zájmů.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

34,825,466 návštěv