April 26 2024 03:10:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
Richi

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
ZVP Zdenek
Ano, tos řekl hezky. Jen zákazník určuje, co je a není kvalitní. Asi proto se tě tak dotklo, že Baron napsal, že se toho prodává nečekaně hodně. Zákazníci určili. Mrknutí


No vidíš, nakonec jsi to pochopil Úsměv šikula... i když dalo to zabrat to jo ........
Die Tschechen sind die lachende Bestien
 
Paulus
ZVP Zdenek, CSW_Cassius Chaerea: Do této diskuse jsem se nechtěl míchat, ale nedá mi to. Co si zaplatíme 2x? Hledal jsem a nenašel.
Poučte mne.
Úsměv
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
CSW_Cassius Chaerea
Paulus napsal:

ZVP Zdenek, CSW_Cassius Chaerea: Do této diskuse jsem se nechtěl míchat, ale nedá mi to. Co si zaplatíme 2x? Hledal jsem a nenašel.
Poučte mne.
Úsměv
Jak-9, Befko.
 
petsild
Takové malichernosti Úsměv proti takovému Flying Circus.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg
 
Art
Jó Barone tak to je super i když tu zprávu beru raději s rezervou.
Doufám, že ještě Jason ustoupí komunitě a trošku promění ten planeset. Stačilo by tu G6 a tu A6 možná i toho spita? Hned bych to taky podpořil Úsměv
 
Paulus
CSW_Cassius Chaerea napsal:

Paulus napsal:

ZVP Zdenek, CSW_Cassius Chaerea: Do této diskuse jsem se nechtěl míchat, ale nedá mi to. Co si zaplatíme 2x? Hledal jsem a nenašel.
Poučte mne.
Úsměv
Jak-9, Befko.


Asi jsem slepej. V BOS, BOM, BOK Jak-9 není. V BOB či BON taky není! O Befko se hádat nebudu, nevím, který typ míníš.Zamračený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
CSW_Rannisokol
V obchodě jsou nový kolektory, Jak-9 a Jak-9T. Každý stojí 15$, přitom ty dvě verze se liší pouze instalací to 37mm kanónu, mám dojem, že u 9T došlo i k prodloužení trupu právě kvůli tomu kanónu. Potom ve hře už máme Bf 109 G-14, no a ta G-6 "late" je vlastně stejná. Prostě můj návrh je, ať udělaj standart Jak-9 a za pět, deset babek by si k tomu člověk koupil tu modifikaci T.
 
CSW_Cassius Chaerea
Paulus napsal:

CSW_Cassius Chaerea napsal:

Paulus napsal:

ZVP Zdenek, CSW_Cassius Chaerea: Do této diskuse jsem se nechtěl míchat, ale nedá mi to. Co si zaplatíme 2x? Hledal jsem a nenašel.
Poučte mne.
Úsměv
Jak-9, Befko.


Asi jsem slepej. V BOS, BOM, BOK Jak-9 není. V BOB či BON taky není! O Befko se hádat nebudu, nevím, který typ míníš.Zamračený
Collector plane. Jak-9 vydaný nadvakrát, jako Jak-9T a Jak-9, jiný kanón a posunutá kabina je propagováno jako jiný produkt. Třeba fatálnější zasahy do letadel v podobě střeliště u šturmoviku, nebo otočné věže u Pešky, jsou v rámci modifikací, zde to očividně asi nešlo tak udělat. Zbývá jen naděje, že dotyčné Jaky bude mít možnost hráč modifikovat na verze D, K nebo M, aniž by tyto další drobné změny zase chtěli zaplatit v podobě "nového" letadla.

G6 late v BoN versus G14 v BoB , ale u těch befek je to ve více případech, třeba G4.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 30-11-2019 17:31
 
kopeda
No s tim Jakem je to ovšem žiďárna. Fakt nechápu proč ho nemohli dát jako modifikaci. Skoro mi to příjde jako past pro důvěřivce co přecházej z WT.
Upravil/a kopeda dne 30-11-2019 17:40
 
1stCL_Fucida
Mně osobně ta placená letadla neiritují (a to ani v zatím nejkřiklavějším případě Jak-9/Jak-9T). Tou neviditelnou hranicí by pro mě byla snaha stejným způsobem vydat Jak-9D a Jak-9M - to už bych považoval za přehnané. Na druhou stranu příliš nesouzním s často dosti nekritickou obhajobou týmu ze strany Barona a Rumcajse Úsměv. Spíš souzním s Cibuleho filozofií, že tvůrce rád finančně podpořím.

Neoddiskutovatelným faktem je ale neúměrně vysoká cena tohohle simu ve srovnání se starým Šturmem. Když jsem létal původní IL-2, tak jsem měl DLOUHO pirátskou kopii (a měl bych ji asi navěky, kdyby mi kdosi kdysi nedal darem "krabici"Mrknutí. Koupit si tehdy plnou hru za cenu okolo 1000 - 1500 bylo pro mě jako studenta jednoduše moc drahé. To jen jako poznámka k některým, kteří zde již zapomněli na dobu, kdy neměli vlastní zdroj peněz.
Tak jako tak, tehdy stačilo pro vstup do plnohodnotného světa létání zaplatit těch cca 1500 a za to pořídit aktuální vydání. Tzn. Il-2, NEBO, FB, NEBO AEP, NEBO PF, NEBO 1946. Dnes, když má mladý člověk chuť vykašlat se třeba na WarThundera (který i s ohledem na mikrotransakce prostě JE v zásadě zdarma) a nedej bože létat online - a netrefí zrovna období, jaké je teď, aby ho licence vyšly jen na nějakých 150$ (tedy cca 3 300,- Kč), tak to po něm bude chtít šílených 450$ (tedy cca 10 000,- Kč). No a to je tedy fakt dost. Jasně, my fotříci od rodin, nemáme větší problém, jenže ta nejmladší generace pravděpodobně ano. Dneska je cesta na online šíleně drahá - a utratit třeba jen ty 3 litry jen proto, aby mladý letec po třech týdnech zjistil, že mu to nic neříká...no je to dost.
Za mě by byla super aspoň přítomnost nějakého dema. Aby si ten mladý člověk třeba se dvěma stroji mohl plnohodnotně vyzkoušet online, offline...a zjistit, jestli mu to něco říká. Blbý je, že jen, aby to zjistil, tak musí zaplatit dost peněz, zatímco ve WarThunderu nemusí platit nic. To komunitu omezuje zvláště na ty, kteří si svou lásku k simům vyzkoušeli ve starších časech.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Rumcajs
Fuči, ani já ani Baron nevystupujeme nekriticky. To tak možná vypadá, když rozporujeme kdejaký výkřik do tmy. Když si ale projdeš moje posty, co jsem kdy k BOSku napsal, uvidíš tam hodně kritiky či vysvětlení, kde je tlačí bota.

V krátkosti.
1) Negativní vliv lpění na enginu, který je dávno za zenitem, ale oni nemají sílu to předělat. Je v tom příliš mnoho investic a buď nemají odvahu se do toho pustit, nebo mají spočteno, že se jim to nevyplatí. A s tím enginem souvisí další věci.
2) Síťově je ta hra podměrečná. Login na server je takový oser, že ani při své bujné fantazii nechápu, jak něco tak nefunkčního mohli vůbec udělat a ještě míň rozumím, proč to tam ještě je. Radši už o tom ani nepřemýšlím.
3) Neustále se opakující evergreeny. Mizení letadel a problematické zvuky. To, že i po letech s tím stále válčí, ukazuje na to, že vnitřek toho enginu je hodně chaotický. Vlastně to je téměř 100% důkaz, že je to tak zašmodrchané, že to funguje jen na čestné slovo. Nikdo se v tom nevyzná a neumí to opravdu opravit. Tak to záplatují hlava nehlava.

Asi by šlo pokračovat dlouho, za sebe ale vidím tohle jako nejpodstatnější. Přesto ale je to nejlepší bojový WW2 sim, který máme k dispozici. Ano, je nejlepší asi i proto, že je reálně jediný. Jakmile bude něco lepšího, hned to kupuju.

Co se jim ale nedá upřít, je to, že jim to posléze funguje. Že přes ty problémy dokáží nějak inovovat a vylepšovat. Vysloveně dobře mají zvládnutý projektový management, protože dlouhodobě drží termíny. To je v naší dvoutýdenní branži vyjímka. A osobně Jásoňovi je třeba připsat body za to, že to udržel při životě, udělal z toho prosperující firmičku a že nás to tedy dále může bavit. To není tak samozřejmé, jak by se mohlo zdát. Taky to mohlo být tak, že dnes bychom jen čekali na CloD, kdy konečně bude smysluplná verze, nadávali na DCS, že tam WW2 není k zábavě a donekonečna hoblovali starého Šturma.
 
magot
Starej šturm byla jiná doba. Lidi měli ještě mozek. Byla poptávka po simulacích.
V roce 2004 se prodalo 2 mega kopií a dnes se píše r. 2019, a prodává se stále, ale!
Daších x miliónů byly pirátské kopie. O 4 roky v r. 2008 později tato hra v podstatě zkrachovala. Projekt skončil.
DT non-profit development se nepočítá. Starej šturm bussinesově žil 7 let. 2001 - 2008.

Dnes je jiná doba. Tyhle non-arcade simulace létá jen pár lidí. Dorostly hyperaktivní děti neschopný se soustředit a managoři co maj čas jen 15 minut na sračky ve WT ..
Já rád finančně podpořím BOX nebo DCS, když to má alespoň krapet hlavu a patu.
Kursk a FC jim nepodpořím. Zbytek ano i přes mé někdy ostré kritiky.
 
LesniHU
1stCL_Fucida napsal:
LesniHU, když jsme u těch aut: Máš pořád tu 325i? :-)
ano, ale 80% na 80% s ni nejezdim :-)

Baron napsal:
Len pre zaujímavosť - predobjednávky BON a collector planes (Jaky 9 + Hurricane) niekoľkonásobne prekročili očakávania. Prajem pekný deň.
Ale kolik bylo to ocekavani?
 
1stCL_Fucida
LesniHU napsal:

1stCL_Fucida napsal:
LesniHU, když jsme u těch aut: Máš pořád tu 325i? :-)
ano, ale 80% na 80% s ni nejezdim :-)


U tohohle auta máš výhodu, že i kdybys jezdil furt 80/80, tak se v něm naštěstí zabiješ mnohem dřív, než zničíš motor Šklebící se

To já už prožívám "potrojkové" období, život tomu chtěl, že jsem musel na kočárek pořídit kombíka a když jsem viděl, že kufr E91 není vlastně o moc větší, než kufr sedanu E46, tak jsem šel nejdřív na E61 535d a teď nedávno na F11 535d Úsměv Něco přes 300 koní bavorské lásky a krouťák jako Maybach z Tigera Úsměv. No a taky s nim nejezdím 80/80 a to ani na Autobahn Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Baron
1stCL_Fucida napsal:...Na druhou stranu příliš nesouzním s často dosti nekritickou obhajobou týmu ze strany Barona a Rumcajse Úsměv...


Fucida, na kritiku mam ine forum. Nie SVK.
Hals - und Beinbruch!
 
CSW_Cassius Chaerea
Jsem rád, že si to dosud, narozdíl od jiných, nevzdal.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 01-12-2019 09:42
 
606_Temp
Koukám co si nadělit pod stromeček. Chtěl bych Tempesta a Typhoona. A popravdě se mi taky moc nelíbí, že to je dohromady přes 3000,- Přitom Bodenplatte bez letadel z Normandy je takové nekompletní (na obou stranách).
Že Dora není běžné letadlo, ale musí se dokupovat je takové podivné. Naopak si myslím, že by bylo zajímavější mít jako Colector spíš Me-262. Ale tak na to má každý nějaký názor a můj je třeba jen jiný.

Ale k věci. Když si koupím teď hru co vlastně ještě nevyšla... dostanu něco, co nebude ještě kompletní a můžu si třeba v oflinu bez kampaně rozbíjet hubu při startu a přistání?
 
http://no606.ic.cz/
CSW_Cassius Chaerea
Jj, postupně jak to budou do hry přidávat, tak budeš k tomu mít přístup.
 
Alan Grey
ZVP Zdenek napsal:

... a nenávistný pokus vyhánět lidi od Alana ....


Omlouvám se. Tak jsem to nemyslel. Raději zde nebudu jakkoliv zasahovat.
 
http://www.alan-grey-page.cz/
1stCL_Novotny
606_Tempik napsal:

Koukám co si nadělit pod stromeček. Chtěl bych Tempesta a Typhoona. A popravdě se mi taky moc nelíbí, že to je dohromady přes 3000,- Přitom Bodenplatte bez letadel z Normandy je takové nekompletní (na obou stranách).
Že Dora není běžné letadlo, ale musí se dokupovat je takové podivné. Naopak si myslím, že by bylo zajímavější mít jako Colector spíš Me-262. Ale tak na to má každý nějaký názor a můj je třeba jen jiný.

Ale k věci. Když si koupím teď hru co vlastně ještě nevyšla... dostanu něco, co nebude ještě kompletní a můžu si třeba v oflinu bez kampaně rozbíjet hubu při startu a přistání?


Tempíku jen malá poznámka. Dora je sic Colector plane, ale pokud si to koupíš teď, tak tam jsou ty Colectory oba v základu. Nemusíš je dokupovat. Dále po vydání (ofiko) Bodenplatte bude k nákupu verze se všemi stroji z rospisu, i ta verze o trošku levnější bez Colector planes. Mrknutí
Tak jako u již vydaných.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

34,762,379 návštěv