som sa chvilu ttkau so smerovkou,potom som kukol do chuckovych papierov a bolo vyriesene
no podla mna vacsiu pitchovinu som nevidel (v praxi som motorar na zliny) podrzat knipel u pasa a vtedy vzlietnem
neni nejaky patch na obidenie tejto prijemnej veci?dakujem
jak som na to pozeral asi nie ale skusit to musim,zejo
BOSko je známo tím, že má některé věci svérázně. A páčto je to známo, chtěj to snad i předělat. Konkrétně tuhle mluvili o FW 190.
Nicméně FW 190 má ostruhu zamykanou přitažením páky. Takže zrovna tohle je asi OK. Ale ani s FW 190 se neodlepuje s přitaženou pákou, páka se drží jen do ... vzdělanější pomohou, já to pouštím před 150km/h. Větší svině jsou MIG 3 a P40. Ale obojí je asi docela blbě, takže z toho nedělej závěry. Zkus Jaky a Befka. To lítá hezky. IL2 je taky super. Štuka taky. Lavočky jsou tradičně citlivější.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.