November 24 2024 00:10:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Sluchátka
310_cibule
Potřeboval bych, aby nějaký zdejší guru poradil Ježíškovi, jaká mi má přinést sluchátka (s mikrofonem). Aby se za rok například nerozsypala koženka na obložení molitanu sluchátek a tak. Cena kolem tisícovky, třeba...

Díky předem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

olda Olde maly
No, obávám se cibule, že litr je za kvalitní sluchátka trochu málo. A chceš dráťáky, nebo bez?

310_cibule
Tak řekněme patnáct set, ať nežeru :-) Nemusí to být nic super, prostě to nejlepší za zhruba tuhle cenu.

Klidně můžou mít i drát, ale musí se na ně dát upevnit parohy. Tedy myslím ty z TrackIR.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Já jsem si taky vždy kupoval nějaký lepší sluchátka, aby to mělo zvuk a abych si připadal. Jenže se tomu vždy začala loupat ta vrstva kolem uší a po čase se někde škubnul drát a začalo to prskat. Takže posledně, když jsem tohle dilema řešil, jsem šel náhodou v Kauflandu kolem těch krámů do počítače a koupil sluchátka za bratru 180 CZK. Prostě nejvíc největší šunt, co se dá koupit dokonce v potravinách. A ono to funguje už 4 roky, nic se neloupe (bo nemá co), dráty drží, TIR na tom sedí. No zvuk je ... prostě zvuk. Ale to jsem přestal řešit.
Non est specifica

magot
Já mám taky za dvě kila, gembird už x let a bez problému.
Jen bych doporučil vyhnout se USB sluchátkám, ty maj tendenci se srát. (Co já už jich vzteky rozšlapal) Držím se pravidla JACK lives here

310_cibule
Rumcajs napsal:

Jenže se tomu vždy začala loupat ta vrstva kolem uší...

Tohle mě žere snad nejvíc.

Džeky jsou fajn, jenže to pak potřebuju aspoň dvoumetrovou šňůru. A to mají jen některé.

magot
Rozpadat se nebude jen pravá kůže.
Jack prodlužku seženeš ..

Fiks
https://www.alza....d=18853600

Náušníky se neloupou,páš jsou semiš.Zvuk dobrej akorát kablík slabej.
Jinak v poho.

310_cibule
Nevypadají špatně, Fiksi. Dík. Máš na nich TrackIR?

606_JuLB
Nejakého ich typového predchodcu mám momentálne na hlave, na ľavej mušli klip pre OT. Už pár párov rokov.
Jediné čo mi prekáža, je ten predlhý kábel...Šklebící se

310_cibule
Jdu do nich!

magot
images-mm.s3.amazonaws.com/Jack_Daniels_Lives_Here_Black_Shirt_POP.jpg

311_Mart
Tyhle můžu taky doporučit Mrknutí
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

310_Snakes
Cibule, já mám tyhle. Má je myslím i Pip.
https://www.alza....d=18853600
Lehké, netlačí ani po dlouhém lítacím večeru, mikrofon se dá přiohnout tak aby doléhal těsně na pusu (doplnil jsem molitanovou koncovku z nějakých starých sluchátek) a na ty dráty, co drží sluchátka se dají parohy pohodlně připevnit. Náušníky jsou hadrové/semišové a uši se do nich vejdou celé.
Jen na hudbu se moc nehodí, ale to v podstatě žádná sluchátka z kategorie "herní".
www.311raf.com/images/signature/sigsmall_Snakes.jpg

Fiks
Nevypadají špatně, Fiksi. Dík. Máš na nich TrackIR?

Mám.Ale musel jsem ho tý strany jak je guma kapku vypodložit.Ze starej to tam
bylo vymačkaný.Pak už držel dobře.A ten kablik má snahu se furt někde zachytávat.
Za ty roky jsem ho párkrát (Šklebící se dost) přejel židlí.Tak se to na něm podepsalo.

310_cibule
Dík všem. Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset už je na cestě do Alza boxu.

zebra-k27
[img]http://www.jpeg.cz/images/2016/12/19/Jgy7d.jpg[/img] is not a valid Image.
Ja to mám vyriešené takto,inak asi najkokotskejšie slúchadlá na freetrack.

Baron
310_cibule napsal:

Potřeboval bych, aby nějaký zdejší guru poradil Ježíškovi, jaká mi má přinést sluchátka (s mikrofonem). Aby se za rok například nerozsypala koženka na obložení molitanu sluchátek a tak. Cena kolem tisícovky, třeba...

Díky předem.

Cibulko pozri sa po Sound Blasteri. Tu mas link na viacere

https://www.alza....toChange=1

Jeden z nich, cena cca 50 Eur (aktulne za 36)
[img]http://u.smedata.sk/recenzie/images/06/creative-sound-blasterx-h3-big1000-31456504306.jpg[/img] is not a valid Image.
Hals - und Beinbruch!

SepiaX
Ano už se může akorát podívat protože už má objednany Creative:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
Dobre urobil Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,048 návštěv