Pánové, tohle modování Sturma je pro mně absolutně španělská vesnice..i HSFX jsem musel nahodit podle návodu na YT, tak se jen chci zeptat na vaše zkušenosti s tímto : http://www.sas194...ic=45222.0
Jestli jsem to dobře pochopoil na 4.12.2. musím nejdřívě nahodit nějaký SAS Mega patch.. potom SAS Modact 5.3..a posleze již můžu přímo do hry rozbalovat jednotlivé moduly..
Budu ovšem zavislý na vytvořených misích nebo kampaních od komunity..
Třeba na takovou dynamickou kampna z Vietnamu s F4 Phantomem si asi budu muset nechat zajít chuť..
Pokud máš nainstalován korektně HSFX7, tedy i IL2 4.12.2 můžeš do toho instalovat i jednotlivé mody které podporují 4.12. S tím že letadla musí mít vždy separátní FM.
Pokud si chceš nainstalovat SAS pack tak si nainstaluj mod pack DBW nebo C.U.P. Nicméně HSFX je co do kvality a konzistentnosti o několik řádů výše.
Zatím jsem se k tomu nedostal..mam sice staženo ale instalovat a testovat se bude až v neděli.. co jsem tak koukal na videa, zhruba jsem viděl co jsem očekával. Je sice možnost i BVR boje ale radar funguje dá se říct, velice " specificky "
Problém je avionika a FM nad 1 mach rychlosti, nepřipomíná to ani to co by to mělo připomínat
To by určitě stálo za to si nainstalovat Wings over Vietnam či Falcona atd a né tuhle srágoru ..
No ten Wings over Vietnam nevypadá zle. Toho kdyby se někdo chytnul a udělal z něj něco jako kluci udělali z Falcona 4, nebylo by to zlý.. No i tak se mrknu, kde by se to dalo schrastit. Za zkoušku člověk nic nedá..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.