Plně funkční, nepoškozený včetně všech pružinek. Nalétáno asi 200 hodin. V případě zájmu pošlu foto.
Mám originální krabici, ale bez výplně (nahradím neoriginální). Joy je bez záruky, ale je jen rok a půl starý (nemám doklad). Přecházím na TM Warthog...
POZOR plynová páka vyžaduje pro správný chod USB 3.0, opravdu je nutné pro bezproblémový chod, vyzkoušeno.
Dám osobní záruku na funkčnost jeden den. V Ústeckém kraji a po domluvě i v Praze dovezu až k Vám.
Cena je podle mě dobrá. Jenom přemýšlím, jestli bych to bral nebo ne. Nezamlouvám si jej, ale budu o tom přemýšlet. Mám HOTAS Warthog, ale ten není zas tak universální. Budu o tom přemýšlet.
Já chtěl Jaromire pěstovat taky dvě páky T16k a hoga, ale zjistil jsem že je problém v mapování widlý, u starýho šturna to má limity na zařízení, dcs to je hroznej porod vše znova nastavovat pač to widle přečíslují, bms a clod to byl taky problém. Ùdržba dvou joyů je zároveň je příliš mnoho práce ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.