January 03 2025 04:09:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Naval action
magot
Nějaká nová MMO za časů kapitána Cooka Úsměv, nevypadá vůbec zle. K dementním arkádám typu World of warships bude mít naštěstí daleko ...

[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/1556323_264346217056637_876921347_o.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/screen1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/ij.1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/885855_253997031424889_1490377142_o.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/3rdratestorm.1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/1529848_259170030907589_1706036613_o.jpg[/img] is not a valid Image.
http://www.navala...

AJaromir
Co to znamená? Bude třeba organizovat posádku, spravovat jejich morálku, nakoupit dostatečné zásoby rumu a tak? Šklebící se

Rumcajs
Vypadá to úžasně, jen jestli to je reálný, jak se chluběj, a ta mapa tak veliká, jak píšou, bude trvat dny, než se někam dopluje. Navigace může být ještě větší dobrodružství než lítání nad bílejma pláněma u Stalingradu. Jinak si myslím, že to dopadne jako cokoli jiného. Budou se pořádat 15ti minutové bitvy, kde člověka mrsknou přímo do prostředka vřavy. Pak přiletí koule, dostane PKčko mezi voči a hodí ho to do fronty na další minihru. Jo a lodě a výbavu si člověk bude "vyplouvat" Cool
Non est specifica

Tyler Durden
magot napsal:

K dementním arkádám typu World of warships bude mít naštěstí daleko ...

Ano. Je to k smrti nudné. Zcela bez podpory. Autoři jsou naprosto neomylní ruští bohové. A jako bonus k běžným online idiotům je to plné "hrajících si" Rusů.

Naštěstí.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

magot
nj koukal jsem že to mají ve spárech rusové až mě přejel mráz po zádech Šklebící se
Má to "simulační" potenciál?

Hoper
magote, jak můžeš napsat "K dementním arkádám typu World of warships bude mít naštěstí daleko ..."
a pak pod to postnout tohle:
[img]http://media.indiedb.com/cache/images/games/1/27/26692/thumb_620x2000/885855_253997031424889_1490377142_o.jpg[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
a?

CSW_Cassius Chaerea
Za bouře napjaté plachty...

olda Olde maly
Tak někteří to v rámci záchrany riskli, a někteří také přišli nejen o plachty, ale také stěžně. Úsměv

magot
Cassius Chaerea napsal:

Za bouře napjaté plachty...

nj Úsměv Akorát to na tom screenu to nemusí být nutně bouře, jen větší vlny/ vítr/ soumrak ...

alfik
Vezmu to popořadě (páč to mám a občas i hraju - vysvětlením je časová náročnost):

AJaromír: Morálku nemusíš, ale organizovat posádku v boji a nakupovat rum apod. musíš. Resp. pokud to děláš a děláš to dobře, je to znát.

Rumcajs: Je velká, trvá to cca 20 minut z Tortugy na Floridu, takže je to oproti reálu zrychlené ale... furt dlooouhé. Navigace je jen a pouze pom. kompasu, nic jiné tam není. A je tam deklinace, dokonce reálně k době kdy se hra má odehrávat. 15 min. bitvy nejsou, sám znám spíše od 3/4 hodiny vejš. Klasika bývá, že se půl hod. snažíš vymanévrovat loď protivníka načež ti v mlze unikne... jako tomu bylo v reálu, byť v reálu to byly hodiny i dny pronásledování. To by ovšem nikdo nehrál Úsměv a nemohlo by to být online.
PK se nekoná. I nejmenší loď vydrží mraky kulí "mez voči" a kromě toho zpr. ji chceš zajmout, ne potopit. A ano, lodě si "vyplouváš", resp. koupíš si ji jakmile na ni máš, ale podle hodnosti můžeš velet mn. lidí. A loď pro 200 lidí s 20 nepopluje.

Tyler Durden: Nikoli Rusové, ale Ukrajinci, jinak souhlas Úsměv

Hoper: Tohle není bouře. Tohle ti plachty neserve. A mch plachty i stožáry jdou poškodit a sestřelit. A umí to i NPC. Plachty jsou manuálně ovladatelné a je to znát, když to umíš. A bouře tě umí demastovat než bys řekl "kosočtverečný ortokřemičitan hořečnatoželeznatý" Úsměv

Zkusil jsem to od Vánoc dodnes, a mohu doporučit - ovšem s tím, že cokoli děláte, kamkoli jedete, všecko dlouho trvá, takže kdoví kolik lidí to bude bavit.
Co se týče náročnosti střelby, tak kecy o tom "že je to jako WoWS" jsou fakt blbé. Není. Kule lítají na krátko, hra má kromě klasických i kartáče a řetezové, každá lítá jinak, každej kanon jinak, a jediné co máte na odhad náměru je vystřelit jedním "na zkušku" kam to poletí.
Je fakt rozdíl v tom, na co a čím se střílí, můžete loď potopit, můžete ji demastovat, a můžete vyhrát prostě tím, že povraždíte posádku kartáči před abordáží. Sám jsem takto získal loď o dvě třídy větší (abordáží bych ji nedobyl) - po cca 75 minutách manévrování a ostřelování na ní zbyl poslední nešťastník a ten se mi vzdal...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
A dá se tam v přístavech obchodovat se zbožím?

alfik
Ano, obchoduje se se surovinami na výrobu lodí (a můžeš je vyrábět), ale na zbohatnutí to není Úsměv na to je lepší zajímat lodě a prodávat vč. nákladu Úsměv
Tvůrci hodlají implementovat i nějaké ty lesy, doly, farmy apod. takže bys ty surky i vyráběl (těžil).
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Hoper
Tak mně na tom obrázku spíš přišlo, že při těch vlnách by na takovou vzdálenost nestříleli.
Asi :)

ovarek.cz/hamster.gif

magot
ale klidně střílet mohli, když správně odhadli úhel naklonění lodi.
Nebo myslíš aby jim nenateklo do podpalubí?

Hoper
Netuším, při jakých vlnách se ještě bojovalo. Ale nebylo to přeci jen o vlastním míření, ale o i bezpečném nabíjení a přípravách děl, ne ?
Ale klidně mne někdo poučte, o tomhle se v Korzárovi Martenovi nepsalo :)

ovarek.cz/hamster.gif

magot
Vlny se kompenzovali rumem, pak už se to tak nebezpečné nezdálo. Úsměv

Snad jen jedna věc, při negativním naklonění lodi mohli vypadnout koule z hlavní děl. Šklebící se

Rumcajs
Negativní naklonění lodi se dá kompenzovat větším přídělem Rumu. Ještě jsem neslyšel o člověku, který by po rumu neměl pozitivní klonění. +- se vzájemně vyruší a koule nevypadávají.
Non est specifica

alfik
Mimochodem, ten náklon hraje ve hře nemalou roli:
Můžete jet po návětrné straně (a mít výhodu větší energie pro rychlost i obraty), ale pak budete střílet jen na krátko, kvůli tomu, že bok vaší lodi obrácený k protivníkovi je níž než ten odvrácený.
A můžete jet po závětrné straně, mít té energie méně, ale moci střílet na větší vzdálenost.
K výšce vln: Ve hře bývají vlny, stejně jako kymácení na nich a kvůli větru, celkem dost velké - a dost často i půlka střel skončí ve vlnách Úsměv
Bouři v bitvě jsem neměl (to může být odpověď Hoperovi, tedy v bouři se nebojuje Úsměv a hra to tak "udělá" ), ale mlhu, silný nárazový vítr i hustý déšť ano, a je fakt blbé že protivník může zmizet - a buď se odpoutat a odjet z bitvy, nebo naopak provést nečekaný obrat a vystřelit. Ovšem vy taky. Mimochodem, útěk je součást taktiky Šklebící se jak říkal veliký Radecký.

Koty
No... otevírat střílny za vysokých vln je blbost.
Co se týče děl na palubě... vlhký prach Šklebící se
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,154,355 návštěv