November 21 2024 18:10:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
mapcycle
MK_Paja
Nešly by na AH trochu promixovat mapy? Domnívám se, "tematický" mapcycle není nejvhodnější. Například Normandie, třikrát za sebou s téměř identickým planesetem, nebo šestkrát Pacific v různých obměnách,.... ???

AH_Cutora
He he, dalsi nespokojenec Úsměv

Puvodne to prave bylo promixovano a serazeno jen podle datumu, ale lidi si stezovali, ze tam dost chaoticky chodi mapy a hlavne pacifik. Takze jsem po par pokusech jako kompromis zvolil soucasny Jamamoto-Krakenuv system, kde je to rozdelene na nekolik tematickych rad se subtridenim podle casu.

Vychodni fronta
Zapadni fronta
Jizni fronta
Severni fronta
Pacifik

Proste vlezes na server, vidis co jede za mapy a vis, jestli to tento vecer pro tebe stoji za to zde letat. Nicmene nebranim se lepsim navrhum. Vypracuj vlastni navrh, napis ho sem, ztrhame ho a kdyz dojdeme k zaveru ze by mohl byt dobry, tak ho implementuju.

MK_Paja
Muj návrh je právě ten chaos.Úsměv Mám větší šanci, že se za večer dočkám jedné ze svých oblíbených map.

Zvláštní, že na TS si často lidi stěžují právě na opakující se Normandii.

Noram
zvláštní že většinou si stěžuje Pája Šklebící se
jinak jakmile to Čutora zase předělá tak dojde další vykuk kterému se zas nebude líbit ten chaos ,a nebo pacific atd

http://noram.youaremighty.com/
rudidlo
Noram napsal:
zvláštní že většinou si stěžuje Pája Šklebící se

Já to oceňuju. Je jedinej, kterej se nestydí říct svůj názor. Lepší jak po večerech nadávat a tady na fóru držet pysk a tvářit se, že mi nic nevadí.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Noram
mě ale nic nevadí na momentálním mapsetu a rozhodně nenadávám na TS

http://noram.youaremighty.com/
rudidlo
Noram napsal:
mě ale nic nevadí na momentálním mapsetu a rozhodně nenadávám na TS
Však o tobě tu nikdo nemluvil Úsměv

http://silicon-remarks.blogspot.com
Jp-
nešlo by prosim pro západní frontu udělat dva map cycle? A to tak, že by v jednom byla jenom francie 1940 a ve druhym jenom dunkinrk 1940. Neb 3h hurrypleček to bylo na moje nervy docela dost takle zasebou eee. Ty cykly by se jenom střídaly pokaždý když by měla jet západní fronta Úsměv

AH_Ronsoc
Jp- napsal:
nešlo by prosim pro západní frontu udělat dva map cycle? A to tak, že by v jednom byla jenom francie 1940 a ve druhym jenom dunkinrk 1940. Neb 3h hurrypleček to bylo na moje nervy docela dost takle zasebou eee. Ty cykly by se jenom střídaly pokaždý když by měla jet západní fronta Úsměv

Co ti nevonia Hurri :lol:

Jp-
ne je to stračná plečka. Nejdřív to byl noobicane neb to bylo regulérní ufo, ted lítá asi tak jak má, ale proti emilům to nejni sranda ( určitě ne 3 h) a zvlášť když tyhle mapy trpí modrou nadúrodou Pff

AH_Enty
V klidu, za pár dní (doufám) na mapě Francie40 přibude Lagg3s4 coby Dewoitine D520. A bude to v omezeném počtu - asi 4 ks - to se bude muset vyzkoušet.
Podobnost jasná, rychlosti pobodný, lagg težší, výzbroj v průměru stejná.Šklebící se

Pokud se to někomu nebude líbit, může dál lítat na hurricích a říkat si něco. Ale sám pro sebe.:rol:

310_Ikar
AH_Ronsoc napsal:
Jp- napsal:

Co ti nevonia Hurri :lol:

to je furt diabolkou do skeble....Šklebící se
Upravil/a 310_Ikar dne 17-07-2006 16:09

www.310raf.com
Lucka
Na AH se objevily některé nové mapy. Postněte prosím někdo aktuální tematicky rozdělený mapset Úsměv

AH_Cutora
jo vidis, ja to tu uz dlouho neaktualizoval. Primarne to najdes na:
http://www.aholub...pcycle.php

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,401 návštěv