Pozor na aktualizaci KB4512941 (OS Build 18362.329). Pokud máte vypnuté vyhledávání přes Bing, může Cortana (SearchUI.exe) způsobit vysokou zátěž CPU (v mém případě jsem nešel pod 40%). Řešením je např. odinstalace aktualizace nebo úprava klíče v registru. Pokud se vám v registru hrabat nechce (viz. klíč níže), můžete použít O&O ShutUp10 a zrušit "Extension of Windows 10 search with Bing disabled", což upraví následující klíč v registru (nezapoměňte restartovat):
Tutylek typu "bububu ty stará kurvo" rychle si kup nové
Nic nezakryje. Prostě se při startu zobrazí okno přes celou obrazovku, s upozorněním na konec podpory, a dole je tlačítko "ou kej beru na vědomí a mám na háku", po jehož odkliknutí se okno vyzmizíkuje a jede se dál.
Konec podpory ve skut. nic moc neznamená. Dal jsem ségře starej počál s "entýčkama" a pořád se na ně stahují aktualizace - akorát že už jen tak jednou za půl roku až rok.
Ale to neznamená, abyste nepřecházeli na novější. Jen říkám, že jde o typické "na dolanách si uprdnul, a na horním konci už říkali že byl postratý".
"Vidím velký špatný. Hodně budeš někde." Jolanda
Navigare necesse est. Vivere non est necesse!
Who dares, wins!
Už jen kliknout na sajtu novinky.cz chce odvahu, tam každý nadpis to je unikát!
"Microsoft zakryje lidem obrazovku." - tohle by si měl šéfredaktor novinek vytetovat na čelo a žít do smrti aby věděl že nemá psát pičoviny ..
@Ninja220 - můj origo TiR (asi 4řka) se při používání celkem dost zahřívá. A po zkušenosti s čínskou kopiíí Columbuse (negativní) bych měl docela dost obavy, abys po roce a půl nezap
Zřejmě jde o "dokonalou" kopii TrackIR5. Ale problém může být driver. Nebude to moci používat originál driver a pak je otázka zda ten čínský bude fungovat.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.