stejně jako Cthulhu nikdy nezemře, tak zdá se, že i DT má podobný osud a v R'lyehu se začíná něco hýbat!
Něco co v BOXu, DCS ani CLODu není .. https://i.imgur.c...RpIjt.jpeg
Magote, pokud můžeš napsat více podrobností, budu rád.
Všeobecně se počítá s tím dodělat, to co bylo rozděláno .. především noční stíhači (US/LW) s celým tím prostředím okolo, ale i další věci z archivu a je tam taky řada bugů k opravě.
Víc se toho neví, protože se teprve dáváme zpět do kupy po 10 - 15 letech. Jde o původní tým, který to přebíral po Iljovi, který dělal 4.09 - 4.13. Mínus ti kteří se dneška nedožili.
Všeobecně se počítá s tím dodělat, to co bylo rozděláno .. především noční stíhači (US/LW) s celým tím prostředím okolo, ale i další věci z archivu a je tam taky řada bugů k opravě.
Víc se toho neví, protože se teprve dáváme zpět do kupy po 10 - 15 letech. Jde o původní tým, který to přebíral po Iljovi, který dělal 4.09 - 4.13. Mínus ti kteří se dneška nedožili.
Programovat neumím, ale kdybych mohl s něčím pomoci ...
Stejné jako u 4.13, nic se měnit nebude, vše bude fungovat SP/MP ... ale počítej, že už dnes IL-2 46 v MP, až na vyjímky, nikdo létat nebude, primární bude SP.
Technicky jde o vývoj retro hry.
No oproti BOX má stále nějaké věci lepší.
Třeba uměláci dělají co jim "řekneš" - většinou. V BOX se mi tři kolegové ve free huntu vrhli dolů na bombardér a okázale ignorovali 6 stíhaček nahoře, to se potom blbě vysvětluje proč máš čtyři sestřely ale vrátil jsi se sám.
Nebo jsem v BOX nikdy nepochopil, proč v souboji s nepřítelem za zády letí umělák zásadně rovně a na půl plynu a jediný co dělá je, že řve hilfe. Pravda, jen asi 10 sekund.
To bylo v IL teda mnohem lepší. Horní čtyřku pošleš na stíhačky, dvojici na bombardéry a s číslem se snažíš hlídat kolegům jejich digitální zadečky. BOX je chaos.
Co je v IL otrava, že občas ve verzi nějakého patche byli nepřítelé snad všechny esa, jak jsi byl 500 metrů od nich, už kroutili a těžko se trefovali, nebo v souboji 8 vs 8 si měl za prdelí 6 červených a hlavně o tobě věděli ještě dříve než se vůbec objevily titulky.
Někdy stačilo uměláka poškodit a už se zdekoval, ale někdy lítal a hořel a střílel a vůbec měl nějaké plameny v p.či.
To se v IL porůznu dělo, to se mi v BOX nestalo asi nikdy.
Některé prvky hratelnosti jsou v IL pořád OK si myslím.
Simulace leteckých radarů z období 2. světové války
Bakalářská práce Pavla Morcinka 2018
Cílem této práce je vytvoření klientské aplikace pro simulaci radarů AI Mk. IV, ASV Mk. II, Lichtenstein, Freya, GCI Type 7 a radionavigace Gee II pocházejících z druhé světové války. Aplikace je součástí projektu SMWeb. Její úlohou je zobrazit data získaná ze simulace činnosti radaru probíhající na serveru a umožnit uživateli manipulovat s některými proměnnými, podobně jako tomu bylo ve skutečnosti.
Jéje, díky. Já ty svátky moc nedržím : ) Ale fakt je, že tenhle den si pamatuju, protože naši se brali a sestra má narozeniny. Takový jako významný rodinný den : )
Objevil jsem Noc na Karlštejně z roku 1965, má to dost do sebe ... známé písničky s neznámým textem, taky by se vám mohlo líbit ... hezké léto přejí Vencourovi :-)
Já to už u sebe našel, mam to jako "youtube-kanal_uziv atele_doktorkop.fl v", velikost 26,4MB ...nepamatuju, že by se mi nějaké video líbilo tolik jako tohle .. něčim jako "blbli
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.