Nějak se mi v mulťáku nedaří napsat v konzoli znak "<", ve Win standartně ALT + ",".
Nemůžu bez něj zadávat status požadavky. Hraju na serveru BattleFields.com přes HyperLobby.
Tušíte někdo, jak na to?
Přepnutí na anglickou klábosnici funguje?
Máš na klávesnici Alt Gr?
Jinak je to ALT + 60, další znaky třeba zde: http://www.cpptut..._table.gif, Alt + číslo mě funguje snad všude.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Je to problém pouze jednoho serveru, anebo všech? A nepleteš si chat řádek (tam zadáváš příkazy coby klient pro server; vyvoláš stiskem klávesy "vlnovky/středník" pod "Esc" ) s konzolí (obsluha hry; vyvoláš "Shift"+"TAB", popř. zobrazíš znakem ">" v chat řádku)?
Pozor! Prikazy zacinajuce "<", na ktore je vatsina z Vas zvyknuta, nie su standartnou sucastou hry! Z pohladu hry sa jedna o uplne obycajnu chatovu spravu.
Vyznam danym prikazom dava az nejaky "obsluzny server dedikacu", napr. FBDaemon. Ten si z chatu precita danu spravu, a ak ju rozpozna, tak na nu zareguje/odpovie.
Pokial ale dany herny server aplikaciu FBDaemon (alebo jemu podobnu) nepouziva, tak samozrejme prikazy nebudu nic robit, pretoze ich nema kto spracovavat/reagovat na ne (= "nebudu fungovat".
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.