Sa mi to zdá drahé, nato aké to má možnosti. Kvalitu neviem posúdiť. Za 40 EUR kúpim jazdený X52 PRO, joy zahodím a tá plynovka z neho vyzerá lepšie a úspešne mi 5 rokov slúži (joy som vykuchal a využívam 6 tlačidiel na ňom, bez neho totiž nejdú profily).
rozmýšľam nad saitek rhino x55 z bazáru,len kvôli plynovke v kombinácií s cobrou m5,ale toto sa javí tiež celkom dobre,veľa tunajších ľudí to asi nebude mať,keďže je to ruský výrobok..
rozmýšľam nad saitek rhino x55 z bazáru,len kvôli plynovke v kombinácií s cobrou m5,ale toto sa javí tiež celkom dobre,veľa tunajších ľudí to asi nebude mať,keďže je to ruský výrobok..
Plynovka od X55 je jistě fajn. Tedy pokud funguje. U Saiteku jeden nikdy neví, kdy co přestane chodit, či kdy to třeba zase začne fungovat. U tý gametrixovky je jediná drobná překážka, že to nemá posuvník na zoom, nebo alespoň mikrojoystick, na který se ten zoom dá namapovat. Zas ale samostatná plynovka se dá koupit snad jen od CH Products a ta vyjde mnohem dráž. Takže ta volba ojetá z hotas nebo gametrix je úplně rozumná. Cena 1300CZK za novou plynovku mi přijde velmi rozumná, protože se vlastně nic jinýho v podobný cenový kategorii nedá koupit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.