"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Za 3,5k, přišli mě už za 10 dní od objednání, ale to bylo štěstí páč mu vypadl jeden člověk co neměl zrovna prachy. Jinak je čekačka + - 2-3 měsíce ...
Šlapou pod všema simulátorama bez problémů. (FS/Il2/CLOD,DCS,ROF, BMS ... zřejmě i BOS) i pod W7/8 64/32 atd ...
Upravil/a magot dne 09-03-2015 14:26
A nechceš je vyměnit za moje saiteky? Měl bys dvoje :-)
Tři a půl není moc, do toho asi půjdu...
Má s nimi někdo zkušenosti z BoS?
Když mě by se to zase nechtělo balit, takovej kus poctivýho kovu
To ti v BoS půjde, windows je rozeznaj jako mjoy16 (herní zařízení), a bos to načte jako stejně jako joy nebo plynovku, není důvod proč by to nešlo si myslím ...
A nechceš je vyměnit za moje saiteky? Měl bys dvoje :-)
Tři a půl není moc, do toho asi půjdu...
Má s nimi někdo zkušenosti z BoS?
Ano, ja. Spokojnosť, môžeš si nastaviť vôľu tlaku na pedály, fungujú bez problémov. Používam ich samoyrejme na všetky možné simy, ktoré lietam. Bezproblémový kus hardware-u Odporúčam
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.