Zkoušel jsem novou verzi hry a pro MiG-15 nelze aktivovat pozemní napájení? Měl by být předtím spuštěn pouze generátor (baterie zůstává vypnuta). Můžete potvrdit bug nebo dělám něco špatně?
Ok díky, tak na mapě Kavkazu funguje, na Sýrii nefunguje. Začetl jsem se na dovolený do knihy Ocelový hřebec od Libora Režňáka, tak jsem dostal chuť to zase proletět.
Zkontroluj že jsi na přátelském letišti. Na neutrálním nebo nepřátelském to nebude fungovat.
Jo to bude určitě ono
@Coffin, název knihy je trochu zavádějící, v zásadě popisuje útrapy ČSR letectva 1958-72. Měl jsem s patnáctkou problém zařadit se na přistávací okruh a lovil jsem v hlavě vše co mě Kraken naučil, ale dopadlo to dobře. Ne nadarmo museli piloti po pauze povinně na spárku s instruktorem.
Ok díky, tak na mapě Kavkazu funguje, na Sýrii nefunguje. Začetl jsem se na dovolený do knihy Ocelový hřebec od Libora Režňáka, tak jsem dostal chuť to zase proletět.
Doporučujiu knihu "Létal jsem patnáctku" od Míti Miloty.
Ale bude asi obtížně sehnatelná .. https://www.knihy...ctku-78180
Kdybys nesehnal, mohu zapůjčit
Říjen 1956, britské letectvo se právě stáhlo ze základny Kibrit, kam se přesunete se svou letkou MiG-15. Střet s Izraelem a jeho spojenci se blíží. Nicméně je třeba udržovat se ve cviku a být co nejlépe připraven. Splníte navigační let kolem Sinaje, zde ukážete velení že nejste debil, zvládáte přesné vedení svého stroje, komunikaci a navigaci skrze trasové body. Také bude cvičný přepad a útok na pozemáky na střelnici. Napětí stoupá, nepřátelské letectvo narušuje vzdušný prostor Egypta a toto nezůstane bez odezvy.
USA zatrhlo prodej Sabre a tak se Izrael obrátil na Francii. Je to zástupný letoun za Dessault Mystére či Ouragan. V kampani se neocitnete přímo v Suezské krizi, ale těšně před a je to na vás jak si se svým číslem v boji se Sabry poradíte, hlavní je, vrátit se v pořádku do svého hangáru. 4 cvičné a 4 kontaktní mise, příjemnou zábavu.
Pěkný! To si zalétnu.
Btw z WWII assetu šlo použít víc než jen B-17.
Tanky, auta, děla .. a u Haify se tenkrát kočkovaly i WWII torpédoborce, protilodní akce jsou nejlepší, byť v tomto případě by tvořili Migy jen doprovod. A ani nevím zda až k Haifě dolétnou
Škoda, že nebyl dokončen ten mod Gloster Meteoru, přesně ten by se tam hodil.
Upravil/a magot dne 08-05-2025 19:49
Ahoj Saldy.Nemáš náhodou českou verzi ? Nebo jsi to psal rovnou v angličtině ?
Jenom AJ, ale je toho minimum, podstatný je schema a instrukce k letu, který je myslím si přehledný. Pár skriptovaných hlášek od návodčíka je jen jako doplněk. Pak klasická komunikace, kdy se žádáš o polohu cíle.
Btw z WWII assetu šlo použít víc než jen B-17. .. a u Haify se tenkrát kočkovaly i WWII torpédoborce
asety si užijeme v kampani pro komára ze stejný mapy, a ta bitva u Haify tam bude, ale je to zatím tajná info
Koukal jsem dříve na ta videa, ale ty mody jsou někde zakopané, nenašli jsme Mystére ani Ouragan. Asi bych se toho i bál. Třeba MirageIIIC jsem použil pro mise s Farmářem, protože ten mod znám a vím že je OK.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.