Zkoušel jsem novou verzi hry a pro MiG-15 nelze aktivovat pozemní napájení? Měl by být předtím spuštěn pouze generátor (baterie zůstává vypnuta). Můžete potvrdit bug nebo dělám něco špatně?
Ok díky, tak na mapě Kavkazu funguje, na Sýrii nefunguje. Začetl jsem se na dovolený do knihy Ocelový hřebec od Libora Režňáka, tak jsem dostal chuť to zase proletět.
Zkontroluj že jsi na přátelském letišti. Na neutrálním nebo nepřátelském to nebude fungovat.
Jo to bude určitě ono
@Coffin, název knihy je trochu zavádějící, v zásadě popisuje útrapy ČSR letectva 1958-72. Měl jsem s patnáctkou problém zařadit se na přistávací okruh a lovil jsem v hlavě vše co mě Kraken naučil, ale dopadlo to dobře. Ne nadarmo museli piloti po pauze povinně na spárku s instruktorem.
Ok díky, tak na mapě Kavkazu funguje, na Sýrii nefunguje. Začetl jsem se na dovolený do knihy Ocelový hřebec od Libora Režňáka, tak jsem dostal chuť to zase proletět.
Doporučujiu knihu "Létal jsem patnáctku" od Míti Miloty.
Ale bude asi obtížně sehnatelná .. https://www.knihy...ctku-78180
Kdybys nesehnal, mohu zapůjčit
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.