V4.12.2-7.03 Po načtení (většinou) 5-ti % šturm spadne. Úplně zničehonic, bez varování, po létech bezproblémového hraní, nikdy předtím se to nestalo. Aniž bych ve hře nebo na PC cokoli měnil, vypínal nebo zapínal. Hru najednou nelze načíst. Akta X... Pomoc! Díky!
Povypínej preventivně všechny mody v JSGME a zkus to. Pokud to nepomůže přepiš všechny HSFX SFS soubory a složku files nově staženým HSFX7.
Případně komplet reinstall. Osobně mám vždycky v záloze poslední funkční instalaci a když se to čas od času rozsype tak to všechno smáznu a jen zkopíruju a jede se dál. Zálohovat je základ.
Tak jo, po vypnutí JSGME to čistou verzi načetlo, po opětovném zapnutí modů i HSFX. Takže nějaká haluz. Kdyby něco, samozřejmě mám externě zálohu; jak říkáš, to jinak nejde, zrovna nedávno mi klekl hadr se vším všudy. Tak snad už to pošlape... Díky všem!
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.