Zdravím,
koupím joystick logitech g940. Jedná se mi především o základní část Joye která musí být funkční to znamená že motory a snímače os musí být OK. Tlačítka, trimy a samotná horní část mne nezajímá protože na její místo přijde jiný knipl. Plynovka nemusí být vůbec.
Na ceně se dohodneme dle stavu.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
No něco podobného jsem řešil také (plastové ozubení zhoblované) . Nahradil jsem je dvousložkovým lepidlem . Udělal jsem pár dírek do plastu , aby lépe lep přilnul , z boku pak udělal "šalung" a nanesl lep . A když bylo lepidlo ve stádiu plastičnosti , ale , už né tekuté , ozubeným kolečkem (stříknutým konkorem) jsem projel dráhu , mastné zuby se otiskly a lepidlo už zůstalo v požadovaném tvaru . Troufám si říct , že lepidlo je pak trvanlivější než původní plast , lze použít i tekutý kov ........ . Jehlovým pilníčkem dodělal fazónu a bylo hotovo .
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.