Zahrál bych si něco podobného, ale z moderní epochy, s jadernými a chemickými zbraněmi, jako v Nato Commander na 8-bitech, na kterém jsem strávil v 80-tých roky
Joe, je to výborná hardcore tahová strategie, doporučuju. Teda doporučuju těm co mají rádi tahovky na předlouhé zimní večery, protože to je opravdu hardcore v té nejčistší podobě.
Čerstvě vyšlo to samé ze západní fronty - Gary Grigsby's War in the West 1943-45. A vypadá to vymazleně.
Jelikož jsem spíš na Pacifik, tak mi už pěknou řadu let žere spousty času Gary Grigsby’s War in the Pacific - Admiral’s Edition, neskutečně detailní věc.
Jsou to strategie co se soustředí téměř výhradně na válčení, průmysl tam hraje sice celkem velkou roli, ale nejde ho moc ovlivnit. I když jak v které hře, za Japonce ve WitP-AE to jde (za Spojence ne) a je to řekl bych nutnost. Není tam vůbec výzkum, takže prostě nejde mít třeba B-29 v roce 1942.
On jsou si HoI3 a WitE hodně podobné. WitE má pár vychytávek navíc, ale nic co by asi stálo za ty peníze. A neumí to full screen, což je poměrně otrava.
WitP-AE je mnohem propracovanější, což je dané charakterem bojiště. Pozemní boje tam jsou zjednodušené, námořní a především letecké bitvy tam jsou hodně detailní.
Farky napsal:
WitP-AE je mnohem propracovanější, což je dané charakterem bojiště. Pozemní boje tam jsou zjednodušené, námořní a především letecké bitvy tam jsou hodně detailní.
Mám to na disku, ale abych se přiznal, na to jsem neměl nervy. Jediná skutečná strategie, která svojí propracovaností mne odradila.
Je to vrchol strategií, ale vrchol už tak vysoký, že mne odrazuje.
WitE samozrejme full screen ma. Pre mna najlepsia vec podslednych 5 rokov.
WitW je menej dynamicke(fronta sa tolko nehybe) ale je tam ovela prepracovanejsia air war
WitP AE je tiez vyborne ale osobne ma to vzdy zacne nudit lebo odohrat poctivo celu kampan trva dlhsie ako trvala vojna v Pacifiku.
WitE běží pouze v okně, alespoň já teda nepřišel na to jak to pustit přes celý monitor. Okno jde zvětšit na max a současně se dá skrýt hlavní panel, takže to je téměř full screen. Ale pořád je nahoře ta lišta z Woken, což je trochu rušivý (trochu dost). Za ty prachy by to regulérní full screen umět mohlo.
A můžeš za pár měsíců (let) bránit to hnízdo prušáckého militarismu, proti našim "krásným" hrdinům.
[img]http://www.jpeg.cz/images/2015/01/19/Orlm.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.jpeg.cz/images/2015/01/13/59Wcm.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://s26.postimg.org/ajmf3ojhl/ztec.jpg[/img] is not a valid Image.
V současnosti se píše 1. prosinec 1940.
Japonské opice jsou rozlezlé po celé východní Asii, dokonce okupují Irkutsk na břehu Bajkalu. Jejich brutální zacházení s obyvatelstvem na okupovaném území vyvolalo obrovské povstání od Mongolska přes Vladivostok až po Barmu a Sumatru.
Roosevelt se po ztrátě Filipín a Guamu nas*al a přestal vyrábět ledničky.
Itálie předvádí naprosto reálný historický obraz. Po pompézních přehlídkách a afektovaného pózování přešla k nešikovným bitevním manévrům, čímž poslala celou Regia Marinu na dno Středozemního moře a vydala své zámořské kolonie do rukou Británie. BTW Německo muselo Itálii zachraňovat před Řeckem...
Churchill bojuje od severního Atlantiku až po Barmu již více jak rok a až na nepříjemnosti ponorkové války slaví úspěchy.
Hitlerovcům ztroskotala Barbarossa a tak se zaměřili na dobývání zbytku Evropy, tedy i Skandinávie a Řecka.
Stalin drží ve zbraní přes 7 miliónů rudoarmějců, z toho 5,5 miliónu na "západní" frontě a každý den kouká na teploměr co má v Kremlu za oknem, jestli už je čas vyrazit...
Cassius Chaerea to čo je za amaterizmus ? Ved keď náckovia zaútočia na Benelux a následne im CCCP vyhlási vojnu tak sú max do konca 1940 roka obsadený ..
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Cassius Chaerea to čo je za amaterizmus ? Ved keď náckovia zaútočia na Benelux a následne im CCCP vyhlási vojnu tak sú max do konca 1940 roka obsadený ..
Tak nám to pojď předvést. Rád ti svěřím pár miliónů vojáků ať si můžeš zamachrovat na "frontě".
A Radko sám by si měl přece vědět, že Sovětský svaz nikdy nebyl agresor, takže nemůže napadat cizí státy. To dá přece rozum, že musíš být hodný...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.