Servus pánové,
najde se zde dobrý člověk, který vlastní a byl by ochoten prodat tyto hry?
Myst III: Exile
Myst IV: Revelation
Myst V: End of Ages
Vše pokud možno v češtině
Si to stáhni tady, maj tam všechno, mraky starejch her. Je to placený, zhruba 6 USD za kus via paypal. http://www.old-ga...
Pokud jseš sběratel krabicovek, tak to bude těžší ... plus počítej instalaci na W95.
Nebo si to kup na psx/ps2.
na old-games platit nemusis, pokial mas dost casu cakat kym sa to stiahne tou najpomalsou rychlostou.
za 6 kolacov, ktorymi ich podporis, mas 'neobmedzenu' rychlost stahovania (a dalsie vyhody) na den, za 9 kolacov na mesiac.
No já takhle sháněl krabicovku Phantasmagorie, krásných 7CD z r. 1995! Nakonec sehnal ... v Praze, ale sháněl jsem rok.
Nyní jsem šťastný majitel
Jo mimochodem viděl jsem Myst krabicovku v alze v tom jejich "muzeu", ale už nevím co to bylo za díl ...
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.