Dal jsem dětem pod stromeček počítač a klukovi koupil nějakou hru s auty. Záhy jsme kupodivu zjistili, že by se nám s volantem jezdilo lépe.
Neválí se doma někomu zbytečný volant s pedály? A pokud ano, nechtěl by nám na ho čas půjčit?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Co je "nějaká hra s auty" ? Chtělo by to název
V tomto odvětví se orientuju líp než v letadýlkách.... Záleží i kdo jaký volant půjčí, protože než některé volanty tak to radši klávesnici.... Mohlo by to pak kazit dojem z celé hry nebo dokonce žánru
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Co je "nějaká hra s auty" ? Chtělo by to název
V tomto odvětví se orientuju líp než v letadýlkách.... Záleží i kdo jaký volant půjčí, protože než některé volanty tak to radši klávesnici.... Mohlo by to pak kazit dojem z celé hry nebo dokonce žánru
No to je dobře.Nechceš si s námi zajezdit Assetto Corsa?
Bierglass - rád bych, ale nemám na to železo....
Volant mám Logitech DFGT, ale hraju na notebooku kde mám grafiku Nvidia GT540m 1 GB jsem rád, že rozjedu obstarožní simulátor GT Legends..
I tak je to kompromis, protože jsem odchovanej na Richard Burns Rally.
310_cibule - cokoliv s Force Feedbackem bude stačit, ale moc povedená hra to není i takový Flatout 1 má lepší fyziku.
Kluci, díky, volant už je prakticky na cestě (s fórsfídbekem). Ozval se jeden starý známý z dřevních dob tohoto fóra ;-)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.