Ma s tym niekto skusenosti? Je tam link na nake misie a tam sa pise ze aj Command&Control v2 je potrebny na lietanie tych misii. Cize by to mozno mohlo byt kompatibilne aj s novsou verziou 3, pripadne aj ako "stand alone mod". Podla toho co sa pise je vsak samotny Command&Control mod jednoduchsi. Neskumal som to, len sa pytam ci to niekto uz opacil.
Testoval jsem 3 možnosti u pozemních radarů, nejprve samostatně, pak společně s Command & Control 3.031 na HSFX 7.0.3. Všechny lety s Bf110G-4 proti halifaxům.
ChaffCloud jsem netestoval.
Doporučuji přečíst readme a informace na výše uvedeném linku.
- Freya OK
- kombinace Würzburg-Freya: Freya mlčela, byl jsem na ni nízko, Würzburg poctivě hlásil
- Würzburg-Riese (obří Würzburg) OK
Z C&C 3.031 jsem připojil palubní radar SN-2b. Pozemní radary mě dovedly docela blízko, pak se ozval palubní operátor.
Během každého testovacího letu mi několikrát na několik sekund mrznul obraz, zvuky jsem slyšel dál. Docházelo k tomu při vyvolání mapy, při rozhlížení myší, při přepínání vnitřních a vnějších pohledů. Odhaduji, že to nezvládal můj hardware. Když mám aktivovaný pouze Command & Control 3.031, obraz nezamrzá.
Vypadá to zajímavě, např. Kammhuberova linie se tak v IL2 1946 jeví dosažitelná...
Upravil/a batoh dne 29-08-2015 21:24
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.