Zdravím,chtěl jsem se zeptat zda někdo nehraje tuto online středověkou křápačku,je to velice pěknej počin co se týče realné zbroje a zbraní toho období,velká škála dobového odění,nejvíc mě dostalo že je tam funkční anticheat filtr,každou chvíli vychází mody které hru vylepšujou.Tak by to mělo vypadat.
Upravil/a beermajkl dne 03-10-2014 12:02
DÍky za info,no spíš tohle oznámení bude mrzet hráče WOTV,ta byla nestabilní.WOTR je dotažená do konce,jen možná je škoda že na tu dobu by se dalo do hry dát jěště pár kousků zbroje a zbraní.
Do styku s WotR jsem přišel, něco se mi na tom líbí, něco ne... je to takový rozporuplný. Hrozně se mi třeba líbí ta možnost toho následnýho poupravení výzbroje a oblečení toho válečníka, fascinující pro mě je fíčura s vizírem, že když je vizír dole, vidíte vlastně jen to, co vidí válečník krs vizír - to jsem nikdy neviděl a strašně se mi to líbilo - ale líbilo by se mi to víc, kdyby to bylo v první osobě, ne ve třetí. Tam to působí kapku divně. Moc se mi ale nelíbil ani bojovej systém - na jednoduchej pohyb, kterej voják provede s mečem, je potřeba na mě trošku moc pohybu myší.
Jako... jo. Ale dlouho mě to nebavilo. Přijde mi to trochu jako mezstupeň mezi Mount&Blade a Chivalry, částečně simulační, částečně arkádový... ale nesedlo mi to.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.