Mohu poprosit o pomoc?
Koupil jsem BoS na Steamu, ale nemohu se do něj "dostat"
Asi se musím zaregistrovat na jejich stránkách, ale nevím kde. A navíc (a to je druhý problém), okno programu se otevřelo tak malé, že písmena nejsou čitelná - mají snad jeden či dva pixely. Takže z toho ani nevyčtu kde se mám zaregistrovat.
Takže:
1) ví někdo odkaz kde mám Steamovou hru zaregistrovat, když už ti pitomci ruský neberou Steamový login?
2) to okno velikosti krabky od sirek je bug, nebo fíčura? A jak se toho zbavit a rozejít to v normální, čitelné velikosti - nejlépe celoobrazovkově?
Dík
Jen ještě upřesním: Na jejich stránkách účet mám, jen se nemohu dostat do hry, ani Steamovým ani tímto přihlášením.
Upravil/a alfik dne 29-09-2014 23:33
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
A víš že to tak nějak vychází?
No fakt, asi tak ty tři hoďky jsem se u toho vztekal
A jinak, to okno je asi nějaký bugíček - spravilo se to samo po změně rozlišení. Ovšem to jsem mohl udělat až po úspěšném přihlášení
V každém případě díky.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.