May 03 2024 06:50:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Horridova utopie o leteckém simulátoru
clone9cz
WT_Horrido napsal:

Stane se to že létaš zcela jinak pokud ti hrozí smrt s postihem.

To se stane tobě.
A taky, AIčku postih nehrozí, takže je to unfair.
WT_Horrido napsal:
Ano, válka funguje přesně tak jak popisuješ, sestřelíš 80 letadel nad továrnou a nepřítel pak posílá stihače aby tě sestřelili. Kam se hrabe RB... Úsměv

Tady si přestřelil nebo si to záměrně vytrhl z kontextu a zlehčuješ váhu dnešních moderních simulátorů z roku 2001. V RB žádná mise sestřel konkrétního pilota s označením letadla nebyla a pokud to srovnáváme z RB, tak je logicky myšleno 80 na jeden život, abych nebyl nekonsistentní.

WT_Horrido napsal:


Jestli AI před dvaceti lety byla nahrážka za dnešní zabugované nedodělané neosobní dogfight rvačky bez obsahu a atmosféry které hraje dvě sta lidí max, pak to tedy byla nahrážka kterou dodnes nikdo nepřekonal.


Jaké simy máš na mysli ? CloD měl mít kampaň, zkrachoval bez kampaně. RoF je na tom s kampaní podobně, zbylo něco ala CTF. DCS nic nemá. AH taky ne, jen historickou arénu. Ve starém Šturmoviku jí dodělali lidi, jinak je kampaň jak zelené z nosu. O WoP a WT snad ... nebo si je myslel taky. Roury záměrně vynechávám, neopomíjím.
 
http://www.wwii-illusion.net
313_Nevo
Hori, prva veta v tvojom prispevku bola:

"Ne nefunguje, nic z toho co uvádíš se nechová autenticky."

Uz to zacinam chapat. Ty s kamosmi hrate stylom DiD, tj pustite offline karieru a ked vas zabiju tak ten sim odinstalujete aby nedoslo k neautentickemu 'znova-narodeniu'. Uz chapem preco mate taky akutny nedostatok simov Mrknutí

Kazdopadne neverim tomu, ze nemas kamosom co ponuknut.
Minimalne im vies doporucit Wings: Over Flanders Fields.
Strike Fighters 2 seria - sim bez MP! orientovany ciste na offline. ThirdWire bude rado za kazdu predanu kopiu. Mozno tak casom skutocne zacnu verit vo vzkriesenie SF serie pre PC (mobilne simy im frcia teraz lepsie).
Dalej Falcon4 BMS..

Ale je dost mozne, ze ich nic z toho uz nenadchne. Clovek jednoducho starne..
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
 
WT_Horrido
Já jsem OFF hrál, kariéra tam je báječná, co tam není to je simulátor.

Se Strikem si deláš srandu že? RB ani EAW nebyly ve své době "light" simulátory.

Falcon je dobrý a z roku 1998. Nežijí mimo tuto planetu, vědí že už je rok 2014. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
313_Nevo
Jo jo, nic ine ako trapne vyhovorky som ani necakal Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
 
WT_Horrido
Zase jsi vyhrál v diskusi na internetu. Blahopřeji.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
1stCL_Fucida
Na tomhle vlákně je krásně vidět, jak všichni stárneme. Pár let zpátky by tu byl super flame Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
clone9cz
Tady ale není o čem. Nevo to sice žene do extrému s odinstalací DID, ale v zásadě se tu nic, jak bych to nazval, s řízenou kampaní neobjevilo. Tím nemyslím jenom sérii misí, ale například rozhodnutí lepší piloty nasadit do místa tvrdších bojů. Za první to tak zpočátku nebylo, někteří spojenci prostě mohli vysedět na frontě důlek, než k nim přilítlo nepřátelský letadlo. Taková super realistická kampaň s kariérou by byla jistě vítaná, byť s AI, které nepřilítnou.

Nemožnost konstruovat takovou kampaň spočívá v tom, že jakákoliv historická autenticita se ztrácí v případě, kdy hráč sestřelí co by neměl. Tímto se tedy nedá udělat historická kampaň, protože u ní bude historická jen první mise.Výrobu historické kampaně s kariérou a historické kampaně lze rozlousknout buď statickou kampaní a nebo dynamickou.

Jedno je prostě doleva, druhé doprava. Z Horridových prohlášení mi přijde, že by kariéra měla spasit svět a v podstatě má pravdu, alespoň jednou za 10 let by takový sim měl vyjít. Po CLODu, který měl mít, ale nemá, tedy může stříhat další desítku.
 
http://www.wwii-illusion.net
magot
Je to celý o tom že offline lidi už moc netankuje a vývoj simů už offline kampaně ignoruje, plakat nad rozlitým mlékem nemá cenu.
 
WT_Horrido
To je vtipné, jaké offline myslíš? V čem?

V Il-2 i v ROF offline, i přes tu bídu, tankuje...

Když nepočítáš MOBA hry jako WoT a WT tak jak vlastně u simulátorů tankuje onlajn?

Clone nejde o spasení světa, jen si myslím že výborně udělaná kariéra, moderně a s online prvky by hodně vylepšila prodeje. Mohu se mýlit, ale nikdo to zatím pořádně nezkusil...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
313_Nevo
A kto by do toho vrazal drahocenny cas? Simulacia strojov je hnana do vseliakych extremov, zozere to mrte casu a potom kde chces brat cas na robenie nejakej kariery?

Napr ten CLOD moze byt prikladom. Vyvoj trval vela rokov a na obsah aj tak casu nebolo dost.
Kolko trva spravit do DCS jeden stroj? Kde maju brat este potom cas na nejaky zmysluplny obsah?
BOS je v podstate to iste ako DCS (bez klikacieho kokpitu) a mozme len dufat ze nejakeho toho obsahu sa tam za ten kratky cas podari tvorcom zmestit.

Nemyslim si, ze pred par rokmi tvorcovia simov nemodelovali rozne systemy do lietadiel, pretoze to nebolo vypoctovo mozne. Myslim si, ze tie stare simy boli orientovane na nieco ine. A to ine bude prave asi ten obsah. A prave preto je v nich ten obsah na tej urovni na akej je.

Napr. byvali vyvojari RB ale stale ziju a planuju vydat pokracovanie. Nechali sa pocut, ze to nove pokracovanie nebude simulovat rozne systemy lietadiel, ale ze bude mat obsah. Takze treba len dufat a cakat.. snad ich potom nikto neobvini z toho, ze je to len obycajna hra 'bez simulatoru', alebo nejaky 'light' simulator, alebo ja neviem co este tak ako sa to stalo byvalym vyvojarom EAW .. Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
 
WT_Horrido
Kde na to mají brát čas? To je jejich problém, oni chtějí prodávat a vydělat. CLOD může být příklad leda tak podělaného a nezvládnutého vývoje a podvodu na zákaznících.

Vyvojáří RB chtějí dělat arkádu v zastaralé grafice která nemá se starým RB a jeho kariérou, mimo názvu, nic společného. Taky na kickstarteru neuspěli.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
Baron
313_Nevo napsal:
Napr. byvali vyvojari RB ale stale ziju a planuju vydat pokracovanie...


Už nie.
Hals - und Beinbruch!
 
WT_Horrido
Barone nechci vyhrožovat, ale pořad ano Úsměv

http://www.redbar.../index.htm
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
Baron
Úsměv Ok, mal som ine info Úsměv
Upravil/a Baron dne 16-09-2014 13:25
Hals - und Beinbruch!
 
Rumcajs
A kam se zařadilo Wings: Over Flanders Fields? Mi ty cíle toho nového Barona přijdou jako identické k WOFF.
Non est specifica
 
313_Nevo
Hori, CLOD je prikladom presne toho co som napisal, ci uz to ty popises inym slovami alebo nie.

Add RB. Na KS neuspeli pre mnohe ine priciny, nie preto ze je to arkada, nie preto ze to malo zastaralu grafiku.. takychto hier je tam kopa a predavaju sa celkom dobre. Mozno tak u teba neuspeli pre tieto priciny..

Posledne info o RB zatial:
14-JUL-2014
Hello Everyone,

This website was down for over a week! Apologies for this... apparently one of the elements had expired, but we have it fixed and back up now.

And, we are going to be more vigilant going forward in keeping it clear of all the spam in the forums! There are a few of you who have my Facebook contact details, so please continue to message me here or there and let me know if any spam shows up, and I'll delete the spam, ban the user, and ban the IP. At some point, we'll probably add a better confirmation scheme for all users who register on this website so we can avoid the bots.

And, we are now getting some traction on bringing Red Baron back to market. We have several pieces of exciting news that I can't share yet! Sorry...

CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
 
WT_Horrido
Rumcajs napsal:

A kam se zařadilo Wings: Over Flanders Fields? Mi ty cíle toho nového Barona přijdou jako identické k WOFF.


Kariéra ve W: OFF je nejlepší co je, v některých aspektech lepší než v RB. Výborné je i AI. I zpracování misí, už jen počtem letadel ve vzduchu a reakcema na akce hráče.

Ale já už s tím nemohu létat, po ROF ne. Jádro je prostě CFS3, a je to hodně poznat. Bylo to poznat už když to vyšlo ve srovnání s Il-2. CFS3 se snažil o nějakou náplň a kariéru, nebo spíše o solidní základy, kterě jsou v OFF dovedeny k dokonalosti, ale stejně prohrál protože samotný let byl ve srovnání s Il-2 prostě "mrtvý." Ve srovnání s ROFem je ten rozdíl ještě propastnější.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
Rumcajs
No to popisuješ přesně moje pocity, když si jdu zalítat CLOD. Poté, co jsem začal lítat BOS a DCS, už se k tomu nemůžu vrátit, i když s tím posledním TF patchem je to vlastně už dobrý (online) a graficky v některých ohledech lepší. FM ale nesnese srovnání s DCS ani s BOSkem (a ROFkem). Letí to jak podle pravítka, vytočit super zatáčku lze bez přemejšlení a koordinace pohybů atd.
No a vlastně obdobně to vidím online versus offline. Co jsem si zkusil, jaké to je lítat online, už offline používám jen na testování. Nějak nemůžu najít motivaci lítat proti AI.
Non est specifica
 
WT_Horrido
No AI je akorát v Battle of Britain II: Wings of Victory ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

34,806,784 návštěv