October 21 2025 15:45:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
Mikkey

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Demo
DatavCZ
Ahoj, je někde na netu ke stažení Demo na ofiko stránkách jsem nic nenašel. Díky za odpověd

WT_Horrido
Ne, hra ještě ani nevyšla.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

DatavCZ
WT_Horrido napsal:

Ne, hra ještě ani nevyšla.

JJ to vím ale jen mě napadlo že vydali něco jako ochutnávku pro čekatele

WT_Horrido
Ochutnávka je za 54,99 dolaru Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
Počkám tedy až dolar klesne na korunu 1:1, šest pětek za to demo co Loft předvedl klidně dám Šklebící se

DatavCZ
WT_Horrido napsal:

Ochutnávka je za 54,99 dolaru Úsměv

Koupím raději hotovou hru Šklebící se

Bierglass
magot napsal:

Počkám tedy až dolar klesne na korunu 1:1, šest pětek za to demo co Loft předvedl klidně dám Šklebící se

Víš co Magote? Raději nic. Opičák měl asi pravdu s tím,že v tvůj Nick měl místo písmene "t" obsahovat "r".

Rumcajs
Nevím kucí, co řešíte s tou částkou. Já to lítám každý den a přináší mi to potěšení. Je to teprve beta, ale v některých směrech bezkonkureční. Určitě grafikou je to na úrovni. Ač pouze DX9 aplikace, překonává to v některých směrech DX10 CloD. A to tedy zrovna v těch důležitých parametrech jako viditelnost letadel a mraky. Mimochodem lepší implementaci viditelnosti letadel neznám. FM se blíží DCS, ale na rozdíl od DCS to již teď má nějakou beta herní náplň. A lítaj to už teď stovky lidí online. Každý den je na serverech zábava. A není nad ten pocit, když člověk s LaGGem 3 sundá nějaký to Bfko.
Non est specifica

DatavCZ
Rumcajs napsal:

Nevím kucí, co řešíte s tou částkou. Já to lítám každý den a přináší mi to potěšení. Je to teprve beta, ale v některých směrech bezkonkureční. Určitě grafikou je to na úrovni. Ač pouze DX9 aplikace, překonává to v některých směrech DX10 CloD. A to tedy zrovna v těch důležitých parametrech jako viditelnost letadel a mraky. Mimochodem lepší implementaci viditelnosti letadel neznám. FM se blíží DCS, ale na rozdíl od DCS to již teď má nějakou beta herní náplň. A lítaj to už teď stovky lidí online. Každý den je na serverech zábava. A není nad ten pocit, když člověk s LaGGem 3 sundá nějaký to Bfko.

Peníze neřeším pokud je to dobrej simulátor a to Šturm je od začátku super tak do toho jduCool

saldy
Rumcajs napsal:

To je jen dobře a já tomu fandím, jenže momentálně chci provádět výpady do Pacifiku a Dálný východ na CVL Rjúdžó s letkou B5N, takže mi to je bohužel k ničemu. Úsměv
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
beermajkl
magot napsal:

Šklebící se

Joe Tempest
Bude i klasická krabicová verze nebo vždy jen výlučně elektronická (stažitelná)?
Na množství nehleďte!

R4de
Rumcajs napsal:

Nevím kucí, co řešíte s tou částkou. Já to lítám každý den a přináší mi to potěšení.....

Přesně tak. Já to taky celkem odkládal a minulý týden jsem šel do toho a nelituju. Přijde mi to graficky super a i teď vcelku více dotažené než stávající CLOD, zvuky super... konečně pořádné proudění vzduchu, pocit, že člověk fakt letí (turbulence, vítr).. ne ty koleje co jsou v CLODu a hlavně jak již bylo řečeno, mraky. V CLODu mě celkem nudilo to velmi časté lítání v čisté obloze... tady už to není tak sterilní. I ovládání pohledu je povedené i obyčejným HATem jsem schopný se vyklánět do stran, plynulý zoom, nastavení pohledu a uložení jeho pozice. Řekne si drobné blbosti, ale tohle jsem musel v CLODu piplat přes FOV pozice v ilnewview externím softu. Prostě celkově mi to přijde více dotažené a to je jen beta.

1stCLKowalsky
Zde cena přijatelná http://www.gamesh.../#c_column 599 kč předprodej
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 04-09-2014 20:07

SepiaX
1stCLKowalsky napsal:

No to už je perfektní cena, jen nevím co se skrývá za tou větičkou "Cena a datum vydání se mohou ještě změnit!"... Ten datum chápu ale s tou cenou to funguje jak?
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

beermajkl
To bude asi nějakej blud.

datelko
Ups, že by nás obtiahli ? Cool

1stCL_Novotny
SepiaX napsal:

1stCLKowalsky napsal:

No to už je perfektní cena, jen nevím co se skrývá za tou větičkou "Cena a datum vydání se mohou ještě změnit!"... Ten datum chápu ale s tou cenou to funguje jak?

Odhad, pak reálně. Už jsem to zažil. A pak došla dobýrka s reálnou senou. Šklebící se

SepiaX
X Novotny napsal:

SepiaX napsal:

1stCLKowalsky napsal:

Odhad, pak reálně. Už jsem to zažil. A pak došla dobýrka s reálnou senou. Šklebící se

Aha takže jsem to pochopil správně že mi pak může přijít balíček za 3000KčMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,325,007 návštěv