zhanam tuto vecicku -> http://www.natura...oRight.jpg Nedavno som kupil starsi trackir za dobru cenu ale bohuzial bez clipu. Takze ak je medzi Vami niekto kto ju nevyuziva pretoze ma clip pro a pod., a chcel by ju predat, napiste mi a urcite sa dohodneme. Dik.
Novotny dik za radu, ja som doteraz fungoval na freetracku s web kamerkou a svojpomocne vyrobenym 3 bodovym odrazovym "mechanizmom" na siltofku (nieco podobne ako hat clip), len bohuzial s trackirom to uz tak dobre nefungovalo. Takze skusim najprv toto, ak to nebude dobre kupim track clip pro.
Nemusíš zkoušet! To je vyzkoušené! Zapojíš na USB před TIR a v nastavení potvrdíš zapojení klikem na tlačítko Clip Pro. Pak to jede mnohem lépe než s odrazkama. Pokud musíž zkoušet osobně, škoda.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.