Prodávám moje PC. Dávám do kupy nové, tak se tohoto mazlíka zbavuji. Nikdy nebyl taktován (neumím to, což mě mrzí, ale pro prodej je to zase lepší). Nevím zda to je vyvážená sestava nebo ne. Lítám na ní vše co jde (BoS, CloD, IL2 1946, RoF, DCS). Vše se snažím mít na high nebo max detail. Zatím mi na tom vše jede celkem slušně (občas se asi člověk cukání nad Londýnem v CloD nevyhne, ale to je i na našlapanějších strojích).
Chci to dát pryč takto v celku. Přiznávám že netuším co si za to říct. Tak zkusím 10 000,- a při rychlém jednání sleva.
Jen nevím jak to realizovat s předáním. Posílat tohle poštou nechci takže jediná možnost je předání v Plzni a okolí. Osobní odběr je myslím důležitý. Rád bych předvedl jak vše funguje. Tak kdyby měl někdo zájem dejte vědět. Před prodejem vše vyčistím jak soft tak i prach (jinak pravidleně každý 1/4 roku čistím vyfoukáním).
A zde je zmíněná sestava:
Deska: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P - AMD 790X
Procesor: AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Grafika: ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
Paměť: Corsair 8GB (2 x 4G KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 a ZEPPELIN s chladičem GOLD 4GB (KIT 2x2GB, ale jen jeden kus je v PC) DDR3 1600MHz PC12800 CL9
HDD: WD1600JS-60MHB1 ATA Device
Mechanika: DVD ASUS DRW-2014L1T ATA Device
Zdroj: Corsair 750W (nechce se mi zjištovat co je to za typ (cena 1500,- před dvěma lety)
Větrák na CPU: Noctua (opět nevím přesný typ ale cena byla kolem 1500,-)
Skříň: Thermaltake Swing VB6000SNS s dvěma větráky 120mm (Noctua a ještě jeden značkový..)
System: Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizační sada (GGK)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.