http://ulozto.cz/xJZPAa51/genius-f33d-usb-win7-32-64bit-zip Nahodou sem narazil na ovladace pod Windows7 pro tenhle porad velice slusnej joy kterej vlastnim,bohuzel posledni ovldace od geniusu byli pouze pro Win XP (takze me F33d lezel par let ve skrini,nastesti sem ho nikdy nevihodil),pod Win 7 neslo tim padem tenhle joy pouzit.Az dotet... nejakej borec napsal ovladace pod Win 7 a muzu potvrdit ze fungujou perfektne vcetne force feedbacku(zkouseno v RoF a CLOD).Tak doufam ze to treba nekomu kdo ma doma taky tuhle potvoru pomuze.
To si děláš kozy? Fakt fungujou? Mám doma dva plně funkční a sedal mi na ně prach, právě kvůli tomu že na W7 (64bit) nebyly nikde ovladače, ale jestli jedou tak...
Funguje to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chlape moc díky! Už několik jsem jsem je hledal a ty jsi je našel! Paráda! Jestli se někdy uvidíme osobně, máš u mě panáka kvalitní whisky!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.