Chtěl jsem se zmínit o možnosti vypínání různých "interface hlášek" viz. nastavení v menu hry. Z mého pohledu výborná věc, řízení letadla je realističtější. Zatím mám vypnuté jen hlášky v horní části obrazovky (komunikace s letištěm a ostatními piloty; ano, toto se hodí samozřejmě jen pro offline hraní), mám nově český soundpack, takže všechno důležité slyším a nemusím číst.
Až si někdy v budoucnu pořídím plynovou páku, páku klapek a nastavení listů vrtule, podvozek apod... určitě vypnu i informace o stavu těchto. Drobným nedostatkem bude chybějící informace o (ne)vysunutém podvozku z důvodu poškození, což nepoznám, ale i to je vlastně krok k větší realističnosti.
Máte to někdo taky tak?
Mám vypnuté titulky + hlášky o sestřelech, je to adrenalin, když fakt až do debrieingu nevíte, kolik jste toho vlastně napáchali a když už se dostanete do souboje, nevíte, jestli jste ho fakt sundali nebo ne... (proto rád vidím, když zahoří/rozlomí se/zaboří to do povrchu).
Vysunutí/nevysunutí se dá hlídat pomocí kontrolek/policajtů.
Jen se zeptám, když vypnu ty informace o stavu, bude mi tam vyskakovat upozornění na "WEP" ?
Tak jestli to, že vidím na křídlech ty tyčky (IL 2) a svítí zelený kontrolky znamená, že je podvozek vždy vysunutej a funkční, pak teda fajn
To s tou forsáží neumím říct..
Dá se nastavit dedikáč tak, aby pouštěl pouze ty hráče, kteří by měli vypnutý global?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Mám dojem že nastavení serveru je prioritní pro každého hráče. Jediné je to že to musí být v nastavení obtížnosti a ne osobní bez možnosti změny simulované reality. Takže se obávám že věci jako čet a nastavení mapy a podob se toho netýká.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.