MSFF2 jsi sháněl kvůli Force Feedbacku, nebo jaký byl důvod této volby?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Potreboval som náhradu za ten rozheganý Saitek.
Myslím, že na ROF Force Feedback dobrá voľba.
Zavážila aj kvalita spracovania Sidewindera, ktorá sa už dnes nevidí. Zvažoval som aj Cobru M5, tá však stojí cca 50 EUR (Microsoft ma vyšiel cca 75), takže nie je o čom.
PS. Ono ten joystick ma vyšiel o "trochu" viac, lebo presne takto pred rokom som si objednal jeden Microsoft Sidewinder z Nemecka - repasovaný a chlapík čo mal 16000 pozitívnych hodnotení na Ebay ma oklamal (prešvihol som 45 dňovú ochrannú dobu, lebo som chcel zaaretovať smerové otáčanie, používam pedále), dodnes mi nič neprišlo. Teraz to rieši Interpol, ale nevidím to reálne, nakoľko suma nedosiahla hranicu trestného činu, ktorá je aj na Sk aj v DE cca 200 EUR.
Tak ma to vytočilo, že som aj prestal na čas lietať a chcel som s tým prestať, však sme o tom debatovali.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.