Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli není možnost nějak vypnout hlášení v rádiu a ten rámeček vlevo nahoře jak se tam vypisujou hlášení kdo koho zabil.děkuji za radu
Zdravím, potřeboval bych také poradit, povedlo se mi s ALT a myší vypnout okno v dolním levém rohu a když jsem ho chtěl vyvolat zpět tak mi nabízí nové okno ale s umístěním nahoře vlevo. Dá se prosím takové nové okno přesunout, případně vrátit zpět to původní které zobrazovalo throttle, propeller atd?
Ahoj,když se připojím online třeba na ATAG ,tak server vypisuje hlášení o pozicích bombru(je to uprostřed obrazovky) od shora dolů.Dá se to nějak modifikovat?,třeba že maximálně bude hláška na 3 řádky a ne na 12 řádků jak jsem měl v jednu chvíly.Nechci to úplně vypnout,protože je to užitečné,ale prostě 12 řádku modrým tmavě modrým písmem,to docela kazí hru
Ahoj,když se připojím online třeba na ATAG ,tak server vypisuje hlášení o pozicích bombru(je to uprostřed obrazovky) od shora dolů.Dá se to nějak modifikovat?,třeba že maximálně bude hláška na 3 řádky a ne na 12 řádků jak jsem měl v jednu chvíly.Nechci to úplně vypnout,protože je to užitečné,ale prostě 12 řádku modrým tmavě modrým písmem,to docela kazí hru
lítej za červený a budeš to mít červeně a teď vážně - drž alt a klikni do oblasti hlášek levým tlačítkem myši, pak pravým a zedituj vlastnosti, případně si okno po okrajích (stejně jako ve win) myší potahej do správných rozměrů...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.