Magot je pěkná potvora - uvědomujete si, že na to budeme čekat rok ??
Ale pěkné to je, to ano. Jen nevím, kde na to budu brát volná tlačítka :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Dobra prace. Jedna z veci, v kterou jsem tajne doufal. Uz mi zbyva jen vypinaci ikona na mape a neco na zjisteni sily vetru
tak budu doufat dal a tesit se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
tak ono by stačilo, když by rozlišil pravé a levé funkční tlačítka (SFT, CTL a ALT)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nerozlišil.
Používám G13ku, vřele doporučuji. Na kteroukoli klávesu mohu dát třeba i čtyřhmat , a tím to řeším.
Navíc má profily, takže není problém to mít jinak na WWIIOL, jinak na Šturma, jinak na MMOčka...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Tuhle?
[img]http://www.skunk.co.uk/media/useruploads/images/g13_original_cut_retouched.jpg[/img] is not a valid Image.
Btw IL zvládne 4 zařízení alá joy (pod to spadají veškeré ovládací zařízení).
Osobně spíš řeším žo že mám 5 zařízení (páka, plynovka, pedály, 2x MFD) + FT a musím jedno vypínat, páč mě to jinak disabluje pedály
Takže k ILoj např přes VJoy Virtual Joystick Driver je možný připojit třeba další tři klávesnice.
Upravil/a magot dne 01-12-2013 12:23
Nerozlišil.
Používám G13ku, vřele doporučuji. Na kteroukoli klávesu mohu dát třeba i čtyřhmat :), a tím to řeším.
Navíc má profily, takže není problém to mít jinak na WWIIOL, jinak na Šturma, jinak na MMOčka...
že bych tedy prodal svoji G15tku ? ;)
ale přijde mi (z hlediska širokých mas uživatelů) o něco pohodlnějšín to moje řešení
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.